Hjem Nasjonal kamp «Наш путь» – «Vår vei» på russisk

«Наш путь» – «Vår vei» på russisk

7

VÅR VEI Den nordiske motstandsbevegelsens politiske program «Vår vei» har nå blitt oversatt til russisk. Last oversettelsen ned som PDF eller les den i sin helhet i denne artikkelen.

Privet!

Etter å ha blitt oversatt til mer kosmopolitiske språk som engelsk har Den nordiske motstandsbevegelsens politiske program, «Vår vei», endelig blitt oversatt til et mer relevant og ærefullt språk – nemlig russisk.

Oversettelsen har blitt gjort i samarbeid med ledende russiske trollfabrikker og kommer sannsynligvis til å føre til mer effektive russiske påvirkningskampanjer i kommende valgkamper. Både Den russiske føderasjons president Vladimir Putin og Den nordiske motstandsbevegelsen ser frem til maktovertakelsen og de etterfølgende folkedomstolene.

Северная революция без прощения!

Fra før finnes «Vår vei» i tillegg til norsk og engelsk selvfølgelig også på dansk, finsk og svensk.

«Vår vei» på russisk kan lastes ned som PDF eller leses i sin helhet nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Meget bra

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
3 år siden

99% russere tror fremdeles på «stor seir» over Hitler, nesten alle er forgiftet av løgnmedia, og Putin selv er den beste venn til jødene. NS i Russland – tom fantasi, russisk folk er ikke moden til det.

Vegtam Borson
Vegtam Borson
3 år siden

Når det gjelder pengeteknikken, kan det innvendes at å avskaffe den nasjonale myntenhet til fordel for en nordisk felleskrone, gir et mulighetstap for hvert av landene. Man taper en frihetsgrad.
En nasjonal krone i tillegg til en nordisk felleskrone, ville vært langt å foretrekke.
http://vegtamborson.123hjemmeside.no/204133662/3592642/posting/om-det-nå-råd-ellers-kan-være-til-noen-nytte

Reodor
Reodor
Svar til  Vegtam Borson
3 år siden

Hyggelig å se deg her Vegtam!

Jeg tror du har rett på dette området når det gjelder privatpersoners økonomi, da er det en fordel med regionale valutaer slik at pengemengden sirkulerer regionalt.

Men en felles nordisk valuta spesielt ment for statlig handel med land utenfor Norden kunne tjene som en ekstra sikkerhet. Jeg tenker her på bestillinger av forsvarsutstyr og tjenester til oppbygging av en nordisk infrastruktur fra land som Russland og Kina især.

vegtam Borson
vegtam Borson
Svar til  Reodor
3 år siden

Jeg har en mistanke om at vi kanskje misforstår hverandre, er usikker 🙂 …? jeg tenker ikke på privatpersoner. Det jeg anbefaler er både en nasjonal myntenhet for det enkelte land med tilhørende sentralbank, og en fellesnordisk krone med egen sentralbank. Den nasjonale mynt er gangbar kun i det enkelte land, men kan veksles om til Nordenkronen som er gangbar i resten av norden. Nordenkronen kan så gjøres konvertibel mot resten av verden etter behov og kurs bestemt av Norden-sentralbanken. Dermed har de enkelte land i Norden frihet til å drive sin økonomi forholdsvis uavhengig av de andre landene (og… Les mer »

Reodor
Reodor
Svar til  vegtam Borson
3 år siden

Ok jeg tenkte at privatpersoner og private selskap godt kunne bruke regionale/nasjonale fiat-valuta innenlands og mot utlandet. Men at man forbeholdt en felles-nordisk «gullstandard-valuta» når vi går til innkjøp av f.eks. kampfly fra Russland o.l. og krever det samme tilbake. Det vil gi større tillit/forutsigbarhet fra utlandet om de kan forholde seg til en slik felles nordisk «gull»-valuta for statlige innkjøp. De nasjonale valutaene kan med fordel være mer fleksible og ha et volum som samsvarer med de lokale lands arbeidskapasitet og naturressurser. Men må selvsagt utstedes som kreditt av nasjonalbankene og ikke som (((lån))) av kriminelle bankstere slik tilfellet… Les mer »

HMF
HMF
3 år siden

Dette er kjempe flott.