Hjem Nasjonal kamp 1. mai-demonstrasjon i Falun: “I folkefellesskapets tegn”

1. mai-demonstrasjon i Falun: “I folkefellesskapets tegn”

DEMONSTRASJON Her følger informasjon om Den nordiske motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjon i Falun.

Årets 1. mai-demonstrasjon går i år under den positive parolen «I folkefellesskapets tegn!».

Folkefellesskapstanken er en grunnleggende del av nasjonalsosialismen og bygger på visjonen om at  folket gjennom sitt blod må forenes over klasse- og kjønnsgrenser. Alle folkefrender som ønsker å erstatte sionistenes folkesplittelsespolitikk med et sant folkefellesskap, er velkommen til å delta i demonstrasjonen, uansett om de er medlemmer i Motstandsbevegelsen eller ikke.

LES OGSÅ: Motstandsbevegelsens politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid»

Falun, som er naboby til Borlänge, er tilholdssted for en rekke folkefiendtlige elementer, samt høyt oppsatte venstremennesker. Den nordiske motstandsbevegelsen er det eneste parti og organisasjon som vil demonstrere for nordiske arbeidere på 1. mai.

I Borlänge ble vi 350 deltakere på 1. mai og i Falun skal vi bli enda flere. Til sammen skal vi vise at det finnes en stor motstand også i Falun, og at denne motstanden mot det rådende vanstyret vil vokse.

Den nordiske motstandsbevegelsen vil gjøre sitt beste for å tilby transport eller samkjøring til demonstrasjonen, over hele Norden. Denne artikkelen vil senere oppdateres med relevant kontaktinformasjon, tidspunkter, talerlister, regler og annet.

Har du spørsmål som du vil ha svar på fra en offisiell representant kan du sende en e-post til [email protected].