Hjem Nasjonal kamp 1. mai i Boden: Simon Holmqvist taler

1. mai i Boden: Simon Holmqvist taler

MOTSTANDSBEVEGELSEN Her kommer Simon Holmqvists tale fra 1. mai-demonstrasjonen i Boden.

Nordfronts nyhetsredaktør Simon Holmqvist var en av de som debuterte som taler ved Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Boden 1. mai 2018. I sin tale nevnte han blant annet at Den nordiske motstandsbevegelsens suksessoppskrift kan oppsummeres i slagordet «Vi er ikke politikere – VI ER FOLKET!»,  og at dette er noe som folkeforræderne i parlamentet og løgnpressens redaksjoner aldri vil kunne forstå.

Avslutningsvis forklarte han hva som skiller Den nordiske motstandsbevegelsen fra de øvrige partiene, noe han mener står skrevet i pannen til enhver aktivist og medlem av organisasjonen:

Vi er ikke liberaler, vi er ikke marxister, vi er ikke globalister eller bankier-lakeier. Vi kompromitterer ikke, og vi lar oss ikke trakasseres av mektige mediehus eller lobbyister med sølvtunger.

Vi mottar hverken penger fra staten eller kapitalen, og vi fremmer det som er godt, sunt og naturlig, i stedet for å prøve å utfordre det. Vi håper ikke – og vi ber ikke – om å bli behandlet godt av våre fiender. Vi tar i stedet det vi har rett til i henhold til naturens alle lover og vi ber aldri om unnskyldning for vår eksistens.

Vi har ingen interesse av perverse ritualer bak lukkede dører eller fine banketter i storslåtte bygninger. Vi lever ikke for de ekstra hundrelappene i lommeboken hver måned, eller for utsiktene til å kunne utvide verandaen neste sommer. Vi lokkes ikke av reiser til Thailand, dyre restaurantbesøk eller et godt omdømme blant «viktige» mennesker – og vi driter fullstendig i om naboen har en dyrere bil eller en høyere lønn.

Nei, alt vi bryr oss om er folket – den dyreste gaven man kan få – og for folket skal vi kjempe til vi faller ærefullt eller seirer storartet. Vi er radikale nasjonalsosialister, vi er Den nordiske motstandsbevegelsen – vi er folket!

Og lenge leve folket!

Holmqvists tale er den første i rekken av taler fra 1. mai i Ludvika og Boden som med jevne mellomrom kommer til å bli publisert på YouTube og Frihetskamp.

Relaterte artikler:
1. mai-demonstrasjon i Ludvika og Boden
1. mai 2018 går inn i historiebøkene
Motstandsbevegelsen demonstrerte for folkets rett
Film fra Ludvika!
FILM: Motstandsbevegelsen inntok Boden
Skulle «stoppe nazistene» i Boden – mistenkes for narkotika- og voldskriminalitet
«Det gode hatet»
Antifascister demonstrerte mot nettavis 1. mai