Hjem Ukategorisert 1. mai: Simon Holmqvist og Robert Eklund ble intervjuet av finsk media

1. mai: Simon Holmqvist og Robert Eklund ble intervjuet av finsk media

0

1. MAI Da Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte den første nasjonalsosialistiske demonstrasjonen i Norrbotten noen sinne, var medborgerjournalister fra Finland på plass. I tillegg til å direktesende hele arrangementet fikk de intervjuet Motstandsbevegelsens Simon Holmqvist og Robert Eklund.

Junes Lokka og Tiina Wiik var på plass i Boden.

De finske medborgerjournalistene Junes Lokka og Tiina Wiik fra Monokulttuuri Fm har tidligere intervjuet Motstandsbevegelsens Pär Sjögren, redesjef i Dalarna og Värmland, om hans kommunepolitiske oppdrag samt innsats som reporter under den finske uavhengighetsfeiringen sist desember.

Da Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerte en 1. mai-demonstrasjon i Boden var de finske journalistene på plass og direktesendte fra selve arrangementet. På plass fikk de også et intervju med Nordfronts nyhetsredaktør Simon Holmqvist, som var en av talerne under demonstrasjonen, samt Robert Eklund, redesjef for svenske rede 6, som også var hovedarrangør for den nasjonalsosialistiske demonstrasjonen.

Med tillatelse fra Junes Lokka har Den nordiske motstandsbevegelsen klippet ut intervjuene og publiserer de her separat.

Se intervjuet med Simon Holmqvist:

Se intervjuet med Robert Eklund:


Hele Monokulttuuri Fms direktesending fra demonstrasjonen i Boden kan ses på YouTube.

Relaterte artikler:
1. mai-demonstrasjon i Ludvika og Boden
Skulle «stoppe nazistene» i Boden – mistenkes for narkotika- og voldskriminalitet
Finske demonstrasjonsdeltakere stoppet og trakassert av politiet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg