Hjem Nyheter Norge 12 milliarder til «integrering» gav dårlige resultater

12 milliarder til «integrering» gav dårlige resultater

12

FLERKULTUR Kun 46 prosent kom seg ut i jobb eller utdanning etter å ha gjennomført et toårig såkalt integreringskurs. Prislapp? 12 milliarder kroner!

Norske myndigheter har brukt 12 milliarder skattekroner på et såkalt introduksjonsprogram for flyktninger. Hensikten med programmet skal være å få innvandrerne ut i jobb eller utdanning, men de store resultatene har dog uteblitt.

4 469 innvandrere avsluttet ifjor sin opplæring, men kun 46 prosent gikk over i jobb eller utdanning. Integrerings- og mangfoldsminister Libe Riebe-Mohn mener kommunene har mye av skylden.

– Kommunene bør gjøre det vi vet virker, nemlig at man må ut av klasserommene og inn i arbeidslivet, og få muligheten til å praktisere norsk. Det gir gode resultater, forteller hun til TV 2.

I 2017 og 2018 skal hele 15 291 nye såkalte flyktninger igjennom programmet, noe som innebærer enda flere milliarder kroner i kostnader.

Ble altmuligmann på rådhuset

Som eksempel på en person som har klart seg bra etter å ha gjennomført det to år lange kurset, trekker TV 2 frem somalieren Mohamed Ahme Muhumed, som har praksisplass på rådhuset i Ullensaker kommune.

Etter det to år lange kostbare kurset selger han nå kinobilletter, og jobber i kantinen og i kiosken. Mohamed selv er fornøyd med jobben og mener den gir han nyttig erfaring:

– Det går bra, jeg trives veldig godt. For å få jobb må du ha erfaring, smiler Mohamed.

Kilde:
Fikk 12 milliarder til integrering – under halvparten kom ut i jobb

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

12 miljarder till fort!
Korruptionen er sulten.

Sivs Pappa
Sivs Pappa
5 år siden

Integreringspartiet FRP er stolt. Oljepengene skal det ikke stå på.

Skarpretteren
Skarpretteren
5 år siden

Får vondt helt inn i beinmargen av pengebruken på dette rottepakket. Vi har eldre,helsevesen og andre vanskligstilte nordmenn som ikke har det godt,men som sliter seg igjennom budsjettkutt og elendig oppfølging. HVORFOR??? Det er penger nok hvis ikke myndighetene prioriterer de ‘stakkars’ forbannede rottene som griner seg til VÅR velferd.Norge kan også sortere ut ‘PAPIRFLYTTERNE’ i offentlige instanser,og få de ut i hjelpeapparatet som hjemmehjelper for ensomme eldre og andre nordmenn som har behov. En helt soleklar STRYK karakter til dagens forvaltning av penger. Ser med lengsel etter et Nasjonalsosialistisk styresett her i Norden, for er det noen som kan… Les mer »

Velden
Velden
Svar til  Skarpretteren
5 år siden

Det er deprimerende å tenke på alt det de pengene heller burde gå til. Og attpåtil sentraliseringen og neglisjeen av folket som pågår. Ansvarsfraskrivelsen fra sauene som lar seg gjete er representativ for deres egen skjebne hvor nulltoleranse og motstand er blitt synonymt med å gi opp, så lenge fredagspilsa er der. De gir blaffen i sitt land og sine neste. Også våger de å preke om omsorg, hvor de knapt klarer å se seg selv i speilet og sover dårlig om natta for de vet hvilke forrædere de er som lar sine neste bære videre deres fullstendige destruktivitet.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Prislappen, som finansierer undergangen, styrt av hoffjødene på slottet, jødene i synagogen, jødenes lakeier i frimurerlosjen, jødenes rabiate feministhorder og jødenes homoseksuelle lobbygrupper i partipolitikken. Kort sagt: Jødematriarkat i kjerringtyranni, dvs «Babylons skjøge». http://kongsverre.no/judenschweine.png

Meine Ehre heißt Treue.

trackback
5 år siden

[…] Källor: Fikk 12 milliarder til integrering – under halvparten kom ut i jobb 12 milliarder til «integrering» gav dårlige resultater […]

Micke
Micke
5 år siden

Destruktivt er mellomnavnet…..

Micke
Micke
5 år siden

Så bra vi endelig har en høyreregjering med FrP så alle «innvandringsmotstandere»kan se det ikke blir noe bedre..NS forever

Sturm88
Sturm88
5 år siden
Robert
Robert
5 år siden

Gi heller 12 milliarder tl motstandsbevegelsen . Da blir det ordning på saken.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Det har poppet opp en hel industri av norske firmaer som tjener grovt på å tilby «kursing» og «integrering» av innvandrere. En stor part av disse milliardene er nok syltet ned i «eiendom» idag, for å gjøre livet ekstra jævlig for etnisk norske arbeiderklasse ungdom (les slaver) som kan se langt etter om eget tak over hodet.

Våre verste fiender idag er borgerlige profitører/kapitalistsvin.

tony
tony
5 år siden

og de andre 54% får Økonomisk sosialhjelp resten av livet