Hjem Nyheter 14 israelere siktet for barneprostitusjon i Colombia

14 israelere siktet for barneprostitusjon i Colombia

1

BARNEPROSTITUSJON 14 israelere er i Colombia siktet for drap, menneskesmugling, narkotikasmugling, hallikvirksomhet og hvitvasking av penger. Gruppen har vært i Interpols søkelys i lang tid, etter flere drap og opprullinger av nettverk av narkotikasmuglere verden over.

Gruppen opererte i de største byene i Colombia og tilbød «turist-pakker» til israelske turister, vanligvis forretningsmenn og dimitterte soldater. Her ble det formidlet både narkotika og prostituerte, også mindreårige.

Kommunikasjonen foregikk gjennom en WhatsApp-gruppe med navnet «Purim» (helligdagen til jødene som er basert på Esters bok og som feirer slaktingen av 75 000 ikke-jøder med den ariske Haman i spissen). I kabbalistisk tradisjon er dette også en allegori på at man må akseptere de egoistiske og laverestående behovene man som menneske måtte ha, og integrere disse sammen med de åndelige.

Eiendom verdt 47,3 millioner dollar tilknyttet gruppen er også beslaglagt.

I juli ble ytterligere 18 mennesker pågrepet i en tilsvarende sak i Colombia, men det er ikke kjent hvilken nasjonalitet disse har.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
3 år siden

Minner om nettverket til jøden Arie Scher, den israelske diplomaten som lokket Israelere til talmudiske turistreiser til Rio de Janeiro for å forgripe seg på små barn. Når han ble avslørt, flyktet han tilbake til Israel hvor han, ikke uventet, ikke fikk noen straff. Ifølge Talmud er jo dette ingen forbrytelse. Når stormen hadde lagt seg, og de ikke-jødiske folkemassene mer eller mindre hadde glemt saken, ble Arie/Aryeh Scher forflyttet til Australia hvor han jobbet som diplomat, og trolig forgrep seg på australske barn. Australierne likte ikke Schers nærvær og han ble derfor sendt tilbake til Israel. Hvor han har… Les mer »