Hjem Artikler Kommentar 15-årig jente slo tilbake mot voldtektsmann – gikk til angrep med kniv

15-årig jente slo tilbake mot voldtektsmann – gikk til angrep med kniv

9

KOMMENTAR For to år siden ble 15-årige Alma dopet ned og voldtatt av to arabere på en leilighetsfest. Da rettsvesenet la saken hennes ned ble den unge svenske jenta forbannet, og bestemte seg for å ta hevn mot voldtektsmennene.

T.v Alma da hun ble pågrepet. T.h Den knivstukkede Ibrahim. Foto: Svensk politi.

I mars 2018 ble den da 15-årige Alma voldtatt av to arabere på en leilighetsfest i Örebro. Jenta gjorde en politianmeldelse først et halvt år etter at hendelsen fant sted. Der fortalte hun til politiet at hun ble dopet ned av to eldre rasefremmede, Ibrahim Ibrahim og Layth Hamid, for siden å bli voldtatt.

Etterforskningen mot de mistenkte voldtektsmennene ble derimot lagt ned uten at de i det hele tatt hadde blitt avhørt. Som «trøst» for dette ble Alma i stedet tilbudt å få samtale med en sosialkurator, noe hun bestemt ikke gikk med på.

Den henlagte etterforskningen gjorde den unge svenske jenta rasende og hun bestemte seg for å ta hevn på de importerte arabiske voldtektsmennene. Alma begynte å planlegge en listig hevnaksjon mot dem. Søkehistorikk fra hennes mobiltelefon viser at hun forsøkte å samle informasjon om alt fra hvordan man får tak på håndvåpen og automatvåpen til hvordan vandelsregisteret fungerer og hvilke følger et drap kan få.

«automatvåpen gatepris», «drap flashback», «permisjon tvungen ungdomsomsorg» lyder noen av søkene hennes. Jenta har også letet etter artikler som omhandler kvinner som hevner sine voldtektsmenn.

Almas søkehistorikk. Foto: Svensk politi.

I oktober i fjor satte hun planen til verks. Alma skapte en falsk Instagram-konto der hun utga seg for å være en arabisk kvinne som het Sara. Hun benyttet Instagram-kontoen til å flørte voldtektsmannen inn i sin felle, og bestemte et treff med dem i Örebro.

Så en kveld i november satt Ibrahim og Hamid og ventet i en bil på Dammvägen i Örebro. Der ventet de lystig på araberjenta «Sara», som de hadde hatt kontakt med på Instagram. Med ett ser de at en kvinne begynner å nærme seg bilen i bakspeilet, og senker godtroende ned sideruten på førersiden.

Ved dørkarmen står nå den hevnlystne svenske jenta og holder en kniv i begge hendene. Som et lyn fra klar himmel går hun til angrep, og får inn et titalls treff mot Ibrahims hals og ansikt. Hamid, som sitter på passasjersiden, klarer å få bilen i rett gir og de flykter fra stedet i panikk. Ibrahim blør kraftig, men kjører likevel selv til sykehuset; skadene var ikke livstruende.

Bildet viser et avvik i skitten på Ibrahims bil. Sannsynligvis for at gjerningspersonen har hengt over bildøren. Foto: Svensk politi.

Etter en time rykker politiet ut til plassen og arresterer Alma, som nekter for alle anklager og svarer «ingen kommentar» på hvert spørsmål.

I avhøret bekrefter Ibrahim at han hadde hatt et samleie med Alma på festen, han hevder derimot at dette skulle ha vært frivillig. Hamid gir omtrent samme historie, han uttrykker at Alma «klengte» på Ibrahim under festen. Alma hevder fortsatt at hun ble seksuelt misbrukt og voldtatt av de ikke-vestlige innvandrerne på festen. Dette har hun følt seg veldig dårlig av og hun har også snakket om det med sine nærmeste venner.

Ingen av de rasefremmede kunne derimot være sikker på at det var Alma som angrep dem på Dammgatan i Örebro, bare at det var en ung kvinne. Dessuten manglet det tekniske bevis ettersom ingen spor av Alma ble funnet på kniven. Tross de mange knivhuggene fantes det heller ingen blodspor på verken Alma eller hennes klær. Derfor ble hun frikjent for drapsforsøk i Örebros tingrett nå i juli.

Dommen ble senere anket til Göta hovrätt (svensk lagmannsrett) der nye beviser mot Alma ble lagt frem. Det dreier seg om et nødanrop som hennes egen mor gjorde, der hun beskriver at Alma har dratt ut for å «ta livet av to gutter». Det fantes også opplysninger om at Almas mobiltelefon gjentatte ganger har vært koblet opp mot en mast i nærheten av gjerningsstedet under kvelden. Her tilkommer også opplysningene om Almas internettsøk.

Hun dømmes derfor i hovrätten til 1 år og 6 måneders tvungen ungdomsomsorg for drapsforsøk, dessuten skal hun betale erstatning til Ibrahim på 130 200 svenske kroner (tilsvarer 136 116 norske kroner).

Det er selvklart tragisk at rettsvesenet snur svenske ungdommer ryggen når de utsettes for den flerkulturelle volden. Dette i så stor grad at en ung svensk jente følte seg tvunget til å ta loven i egne hender for å kunne få en rettferdighet.

Man undrer selv hvorfor ikke flere folk reagerer på hendelser som dette. Det er på høy tid å organisere seg og gjøre motstand mot dette flerkulturelle helvete!

/Karl Folkesson

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Man kan godt forstå denne unge jenta og hennes hevnplaner, som dessverre ikke ble 100% gjennomført. Hun burde ha alliert seg med en hvit mannlig venn(slektning kanskje), og planlagt det hele bedre. Da ville disse rasefremmede voldtektsapene høyst sannsynlig blitt tatt av dage, som fortjent. Nå må hun sone for sine «misgjerninger», mens overgriperne gikk fri.

H.L
H.L
1 år siden

Synd hun ikke fikk hevnet seg bedre. Utrolig provoserende at hun har måttet oppleve voldtekt, oppleve rettsvesenets ignorante holdning ovenfor voldtekt mot svensker, og nå oppleve straff for å ha tatt saken i egne hender.

Espen
Espen
1 år siden

Myndighetene håner det svenske folk og rasefremmede slipper unna uten engang å ha blitt avhørt. Fy faen, at det er mulig. Håper hun får sin hevn oppfylt, ganger 10.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Helt horribelt.

Richard
1 år siden

Helt forståelig I grunn og kanskje også nødvendig.
Dette med at anmeldelser gjeldende voldtekter blir henlagt er skremmende vanlig selv der gjerningsmann er godt kjent og det finnes vitner. Man kan da altså ikke I utgangspunkt påstå at saken ble henlagt med hensyn til bevis,spesielt ikke når avhør ikke engang ble utført. Utifra egne erfaringer så er det også flere som har måttet flykte landet etter at dem har anmeldt rasefremmede og dermed blitt truet på livet. Rettssikkerheten eksisterer ikke og politi har heller ikke mulighet å ta i hardere grunnet de politiske mandatene og instruks som foreligger.

Håkon
Håkon
Svar til  Richard
1 år siden

Politiet er maktesløse når det kommer til enkelte innvadrersgrupper og det vet dem selv. «Religiøs frihet» har vi heller ikke i Norden. Hverken Kristendom eller den gamle troen er lov og praktisere åpent i Norge uten og bli heksejaget av ørken divisjonen. Politiet blir jo mer bekymret og redde når noen fyrer i peisen med feil bok enn hva den gjennomsnitlige uvitne ola nordmann gjør. Jeg kan også nevne at barnevernet kun mobber hvite familier men ikke ultendinger ettersom hvertfall de fleste av dem har (((la familia))) tilknytninger eller later som dem har det. Og nettop derfor blir politiet livredde… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Håkon
Gjermund
1 år siden

Støtter denne jenta 100 % da hun fikk nok av et rettsvesen som ALLTID beskytter innvandrere!

Ronny
Ronny
1 år siden

Alma lot ikke sin heder bli tråkket på når det anti-svenske diktaturet bare hånet henne. Hvordan er mulighetene for en kronerulling slik at hun får dekket boten og får en god start når hun har sonet sin totalt ufortjente straff?

Jenny
1 år siden

Som kvinne blir jeg glad for å se at så mange menn engasjerer seg i denne saken.