Hjem Nyheter 15 millioner afrikanere på vei til Europa!

15 millioner afrikanere på vei til Europa!

9
DEL

INVASJON Ifølge en rapport fra den østerrikske militære etterretningstjenesten vil rundt 15 millioner afrikanere ta seg til Europa de neste fire årene.

afrikanere

Rykter om økonomisk gevinst for «flyktninger» i Europa har nådd Afrikas innbyggere, hvilket har medført til at langt flere ønsker å forlate sine hjemland i Afrika for å søke lykken i Europa.

LES OGSÅ: Tyskland: Mindre enn 3 prosent av inntrengerne har jobb

Trygdeytelser og høyere velstand er hva som lokker, og en kan nå forvente seg en massiv bølge av økonomiske flyktninger til Europa, kommer det frem i en rapport fra den østerrikske militære etterretningstjenesten (HNaA).

«Flyktningene» forventes spesielt å komme fra land som Nigeria, Kongo, Sudan og Etiopia. Dette er en bølge av innvandring som vil «vokse massivt» dersom EU ikke tar grep, advarer HNaA.

LES OGSÅ: Inntrengere svindler det tyske velferdssystemet

Årsaken til den forventede bølgen av innvandringen er den voksende arbeidsledigheten i disse landene. Dette er land med enorme fødselsoverskudd og en kraftig økning i befolkningen, men med en lav økonomisk vekst.

HNaA foreslår at EU styrker grensebeskyttelsen mot den tredje verden og gjør et alvorlig forsøk på å vende tilbake ulovlige innvandrere for å vise at det ikke er verdt for afrikanere å prøve å nå Europa. Det foreslås også andre tiltak for å hjelpe afrikanske økonomier å skape arbeidsplasser som vil dempe masseinvasjonen.

Kilder:
Österrikes säkerhetstjänst: 15 miljoner afrikaner på väg mot Europa
EU set for NEW migrant crisis? 15million African immigrants ‘to arrive in Europe by 2020’

DEL
 • Il Duce

  Kjøtt-tsunami på 15 millioner er hva vi kan glede oss til. Sikkert mange rakettforskere, leger og vitenskapsmenn iblant dem. Det er det jo så mange av i Afrika…

 • Matteus 23:33

  Genetisk og kulturelt er afrikanerne tilpasset et liv i Afrika og ikke i Europa. Med en IQ fra om lag 70 til i beste fall 90 er det kun et mindretall som kan sysselsettes og bidra i noen grad til økonomien; de andre blir sosialhjelps- og trygdemottagere. Vi må beskytte vårt land, vår befolkning og våre grenser, ellers forsvinner vi i en flombølge av usiviliserte brune og svarte halvaper i løpet av noen tiår.

  • Anonymused

   Vil tilføye at man finner enkelte individer i [nesten?] alle raser med en særlig høy IQ, og det er disse individene som paraderes på TV som intelligente og kloke negere. Vanlige folk blir dermed hjernevasket til å tenke at svarte har samme medfødte potensial som hvite, men dette er feil, for forskning viser at selv adopterte svarte i snitt gjør det mye dårligere enn hvite.

   • Leonidas Carl

    beste konversation jeg har hatt. Argus900 jeg kjenner til noen smarte svartinger. Hamster, hvor finner man dem da?. Leonidas På discovery channal

 • Kim Larsen

  Ingen viste hvor mye Muammar al-Gaddafi gjorde for Europa før nå!

  Men finanseliten tok knekken på han med militærmakt for å få det som de ville.

 • Tony

  Send dem rett hjem samme med svineriet som er her fra før

  • S. Haugen

   …og de som ønsker dem her skal med dem!!!!

 • S. Haugen

  Legg dere klare med alt dere har av skytevåpen NÅ!