Hjem Nyheter 15 millioner afrikanere på vei til Europa!

15 millioner afrikanere på vei til Europa!

1

INVASJON Ifølge en rapport fra den østerrikske militære etterretningstjenesten vil rundt 15 millioner afrikanere ta seg til Europa de neste fire årene.

afrikanere

Rykter om økonomisk gevinst for «flyktninger» i Europa har nådd Afrikas innbyggere, hvilket har medført til at langt flere ønsker å forlate sine hjemland i Afrika for å søke lykken i Europa.

LES OGSÅ: Tyskland: Mindre enn 3 prosent av inntrengerne har jobb

Trygdeytelser og høyere velstand er hva som lokker, og en kan nå forvente seg en massiv bølge av økonomiske flyktninger til Europa, kommer det frem i en rapport fra den østerrikske militære etterretningstjenesten (HNaA).

«Flyktningene» forventes spesielt å komme fra land som Nigeria, Kongo, Sudan og Etiopia. Dette er en bølge av innvandring som vil «vokse massivt» dersom EU ikke tar grep, advarer HNaA.

LES OGSÅ: Inntrengere svindler det tyske velferdssystemet

Årsaken til den forventede bølgen av innvandringen er den voksende arbeidsledigheten i disse landene. Dette er land med enorme fødselsoverskudd og en kraftig økning i befolkningen, men med en lav økonomisk vekst.

HNaA foreslår at EU styrker grensebeskyttelsen mot den tredje verden og gjør et alvorlig forsøk på å vende tilbake ulovlige innvandrere for å vise at det ikke er verdt for afrikanere å prøve å nå Europa. Det foreslås også andre tiltak for å hjelpe afrikanske økonomier å skape arbeidsplasser som vil dempe masseinvasjonen.

Kilder:
Österrikes säkerhetstjänst: 15 miljoner afrikaner på väg mot Europa
EU set for NEW migrant crisis? 15million African immigrants ‘to arrive in Europe by 2020’

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug
Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug
5 år siden

Trenden må snus, Europa kan ikke ta i mot dem, det vet alle om det enn er så galt å stoppe dem, de må stoppes. Gresset er ikke grønnere på andre siden av gjerdet om de tror det. Kommer de så vil det ødelegge dem selv og Europa med.