Hjem Nyheter 15 millioner afrikanere på vei til Europa!

15 millioner afrikanere på vei til Europa!

INVASJON Ifølge en rapport fra den østerrikske militære etterretningstjenesten vil rundt 15 millioner afrikanere ta seg til Europa de neste fire årene.

afrikanere

Rykter om økonomisk gevinst for «flyktninger» i Europa har nådd Afrikas innbyggere, hvilket har medført til at langt flere ønsker å forlate sine hjemland i Afrika for å søke lykken i Europa.

LES OGSÅ: Tyskland: Mindre enn 3 prosent av inntrengerne har jobb

Trygdeytelser og høyere velstand er hva som lokker, og en kan nå forvente seg en massiv bølge av økonomiske flyktninger til Europa, kommer det frem i en rapport fra den østerrikske militære etterretningstjenesten (HNaA).

«Flyktningene» forventes spesielt å komme fra land som Nigeria, Kongo, Sudan og Etiopia. Dette er en bølge av innvandring som vil «vokse massivt» dersom EU ikke tar grep, advarer HNaA.

LES OGSÅ: Inntrengere svindler det tyske velferdssystemet

Årsaken til den forventede bølgen av innvandringen er den voksende arbeidsledigheten i disse landene. Dette er land med enorme fødselsoverskudd og en kraftig økning i befolkningen, men med en lav økonomisk vekst.

HNaA foreslår at EU styrker grensebeskyttelsen mot den tredje verden og gjør et alvorlig forsøk på å vende tilbake ulovlige innvandrere for å vise at det ikke er verdt for afrikanere å prøve å nå Europa. Det foreslås også andre tiltak for å hjelpe afrikanske økonomier å skape arbeidsplasser som vil dempe masseinvasjonen.

Kilder:
Österrikes säkerhetstjänst: 15 miljoner afrikaner på väg mot Europa
EU set for NEW migrant crisis? 15million African immigrants ‘to arrive in Europe by 2020’