Hjem Nyheter 16 år gammel jente gruppevoldtatt av 30 menn i Israel.

16 år gammel jente gruppevoldtatt av 30 menn i Israel.

4

UTENRIKS 16 år gammel jente ble gruppevoldtatt av 30 menn i Israel. 

Eilat. Foto: Dafna Tal/ Israels turistdepartement (CC BY-SA 2.0)

En 16-årig jente ble gruppevoldtatt av 30 menn på Red Sea Hotel i Eliat, Israel.

To av voldtektsmennene som filmet overgrepet mot den berusede jenta har blitt pågrepet, og det Israelske politiet har uttalt at flere pågripelser kan forventes.

Jenta hadde vært ute og drukket alkohol sammen med en vennegjeng før hun returnerte til hotellet for å benytte toalettet. Der ble hun tvunget inn i et hotellrom og voldtatt et stort antall ganger mens enkelte av mennene filmet forbrytelsen med mobiltelefonene sine. Politiet har uttalt at jenta forsøkte å gjøre motstand, men til ingen nytte.

En av de mistenkte, en mann i slutten av tyveårene, hevdet til politiet at jenta hadde frivillig sex med de 30 mennene. Han ble pågrepet etter at politiet oppdaget en film av hendelsen på hans mobiltelefon. Mannen hevdet imidlertid også at noen andre hadde benyttet seg av mobiltelefonen hans for å filme voldtekten.

Økt politibeskyttelse rundt jentas bolig

Etter at de første pågripelsene har funnet sted har politiet satt opp politibeskyttelse rundt jentas bolig. Bakgrunnen for dette er att jenta har mottatt hets.

Politiet har dessuten uttalt at jenta frykter at bilder av voldtekten nå sirkuleres på nettet. Det fremkommer dessuten at personer har uttrykt et ønske om å få tak i disse bildene eller filmene for å se på dem.

Den 16 år gamle jenta har også blitt «tilbudt» å få tilsendt kopier av filmene fra et par av voldtektsmennene.

Politiet arbeider for øyeblikket med å klargjøre nøyaktig hvilke lovbrudd hver av de 30 mistenkte begikk.

Ni av ti voldtektssaker henlegges i Israel av påtalemyndighetene, ifølge en årlig undersøkelse som kom ut på slutten av fjoråret. Den årlige undersøkelsen viste også at det har vært en økning i antall voldtekter og andre seksualforbrytelser i Israel, ifølge The Times of Israel. 

Les også:
Israel er et fristed for jødiske pedofile

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
1 år siden

Forferdelig. 30 nakkeskudd hadde vært straff nok.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Bare negere, muslimer og jøder driver med gruppevoldtekt. Ut med faenskapet. Kutt all bistand og la Israel forsvare seg mot naboene sine på egen hånd, så får vi se hvor lenge de varer.

JPH
JPH
Svar til  JudasGarSviker
1 år siden

Ojjjja, så ingen voldtekter som skjer her i Norge som en nordmann gjør??? Det var nytt???

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  JPH
1 år siden

Gruppevoldtekter er det stort sett rasefremmede som driver med. De topper statistikkene, enda de fortsatt er minoritet. Og dette fenomen går igjen i samtlige land. (https://www.frihetskamp.net/innvandrere-topper-svensk-statistikk-over-seksualforbrytelser/)

Men nei, det er ikke slik at nordmenn ikke begår voldtekt. Nordmenn gjør det bare i langt mindre grad, altså ikke så ofte, sett til antall nordmenn som finnes i landet og antall voldtekter utført av nordmenn. og langt mindre blir det ved gruppevoldtekter. Og når det er sagt behøver vi ikke importere flere, og langt verre forbrytere, vi har nok med våre egne.