Hjem Artikler 17. mai – med rett fokus

17. mai – med rett fokus

KRONIKK Frihetskamp republiserer her en eldre artikkel fra 2013 som omhandler feiringen av 17. mai i dagens flerkulturelle Norge.

Foto: NRK.
Foto: NRK.

Da var 17. mai her igjen for store og små – og jeg som en del andre selvtenkende valgte i dag å avstå fra hyllesten av dagens Norge og tok heller en tur ut i naturen med et knippe gode venner.

Før vi tok turen ut til vakker natur tittet jeg raskt på TV2s 17. mai-dekning og rakk akkurat å få høre at dette var kanskje den viktigste dagen i året for å samle «oss og dem», samt at Shoaib Sultan, som er leder for 17. mai-komiteen i Oslo, hadde fått høre en upassende bemerkning, før jeg kjente trangen til å plassere min person i et sunnere og mer konstruktivt miljø.

Dette vil jeg dessverre si understreker hva nåtidens 17. mai egentlig dreier seg om. Man feirer dagens situasjon i samfunnet. Man feirer «mangfoldet», masseinnvandringen, integreringen, toleransen, og så videre, og så videre. Eller med andre ord: Man feirer vårt folks undergang, voldtektene, narkotikaflommen, den destruktive feminismen, anti-familieholdninger, materialisme, naturødeleggelse og alle lidelser og destruktive hendelser som rammer bygd og by i vårt langstrakte land som følge av dagens politiske situasjon.

Det er denne realiteten mange av oss har i tanke på nettopp denne dagen. Derfor velger vi å spare feiringen til en helt annen anledning. En fremtidig dag vi da faktisk har noe å feire!

Vi hører stadig høylytte meninger fra såkalte innvandringskritikere med fokus på at det skulle være feil og ille om innvandrerne tok på seg sin egen «folkedrakt» og tok med seg sine egne flagg på denne dag isteden for norske flagg. Dette er jo i bunn og grunn noe naturlig for mennesker; og innvandrerne er jo intet unntak, de er stolte av sitt opphav, av sitt folk og av sin kultur.

Fotomontasje med Frp-politiker og stortingsrepresentant Mazyar Keshvari.
Fotomontasje med Frp-politiker og stortingsrepresentant Mazyar Keshvari.

Jeg mener dette er helt feil fokus og feil kritikk, og jeg tror mange mennesker ufrivillig og underbevisst havner i denne gropa av «innvandringskritikk». Av den grunn at det er et «godkjent innvandringskritisk utspill» av samfunnet og systemet. Integreres de ikke frivillig, så er jo tvangsintegrering nettopp det de ønsker!

Mange ser sykdomstegn overalt i kjølvannet av masseinnvandringen og dette har folk behov for å skrike ut om iblant, og det er greit og godtas sålenge de promoterer mer integrering og lar samfunnet sette premissene for debatten. De blir med andre ord uvitende tjenere for de samme destruktive menneskene som skapte den kritikkverdige situasjonen i første omgang og har som øverste mål og utslette menneskers identitet.

At ikke-europeisk masseinnvandring som vil ødelegge vårt folk totalt skulle være helt greit så lenge de velger å gå i bunad og spise kjøttkaker – er noe å tenke på når disse argumentene fremføres.

Så kjære lesere, jeg håper dere vil ta til dere at integreringen nettopp er den verste fiende for vårt kjære folk. Tenk dere godt om før dere velger å delta i hylekoret som roper ut politisk korrekte slagord som «tving de til å bli norske» og så videre. Streb etter å ikke havne i samfunnets godkjente debatt-formuleringer, men sett heller premissene for debatten selv og fokuser på de som skaper denne situasjonen, fremfor hvilken religion de utenlandske som individer måtte velge å betro seg til. La innvandrere være innvandrere og stolte av nettopp det de er, akkurat som vi skal være stolte av hva vi er.

Desto mer og lenger vi kan holde samfunnet segregert, desto enklere vil det være å reversere den destruktive utviklingen når det politiske landskapet forandrer seg i fremtiden – ettersom stadig flere selvtenkende sjeler stiger opp av det kollektive meningsmørket.

Så vær istedet et godt familiemedlem på denne dag, eller skap din egen feiring med likesinnede, istedet for å være en god statsundersått som applauderer frem horder av multietniske skoleklasser i gatene som ender opp som tragiske nyheter i alternativ media. Feire heller dine kamerater, familien og vår vakre natur.

Jeg ønsker alle selvtenkende og konstruktive mennesker en god 17. mai – med rett fokus!