Hjem Artikler 17. mai – med rett fokus

17. mai – med rett fokus

11

KRONIKK Frihetskamp republiserer her en eldre artikkel fra 2013 som omhandler feiringen av 17. mai i dagens flerkulturelle Norge.

Foto: NRK.
Foto: NRK.

Da var 17. mai her igjen for store og små – og jeg som en del andre selvtenkende valgte i dag å avstå fra hyllesten av dagens Norge og tok heller en tur ut i naturen med et knippe gode venner.

Før vi tok turen ut til vakker natur tittet jeg raskt på TV2s 17. mai-dekning og rakk akkurat å få høre at dette var kanskje den viktigste dagen i året for å samle «oss og dem», samt at Shoaib Sultan, som er leder for 17. mai-komiteen i Oslo, hadde fått høre en upassende bemerkning, før jeg kjente trangen til å plassere min person i et sunnere og mer konstruktivt miljø.

Dette vil jeg dessverre si understreker hva nåtidens 17. mai egentlig dreier seg om. Man feirer dagens situasjon i samfunnet. Man feirer «mangfoldet», masseinnvandringen, integreringen, toleransen, og så videre, og så videre. Eller med andre ord: Man feirer vårt folks undergang, voldtektene, narkotikaflommen, den destruktive feminismen, anti-familieholdninger, materialisme, naturødeleggelse og alle lidelser og destruktive hendelser som rammer bygd og by i vårt langstrakte land som følge av dagens politiske situasjon.

Det er denne realiteten mange av oss har i tanke på nettopp denne dagen. Derfor velger vi å spare feiringen til en helt annen anledning. En fremtidig dag vi da faktisk har noe å feire!

Vi hører stadig høylytte meninger fra såkalte innvandringskritikere med fokus på at det skulle være feil og ille om innvandrerne tok på seg sin egen «folkedrakt» og tok med seg sine egne flagg på denne dag isteden for norske flagg. Dette er jo i bunn og grunn noe naturlig for mennesker; og innvandrerne er jo intet unntak, de er stolte av sitt opphav, av sitt folk og av sin kultur.

Fotomontasje med Frp-politiker og stortingsrepresentant Mazyar Keshvari.
Fotomontasje med Frp-politiker og stortingsrepresentant Mazyar Keshvari.

Jeg mener dette er helt feil fokus og feil kritikk, og jeg tror mange mennesker ufrivillig og underbevisst havner i denne gropa av «innvandringskritikk». Av den grunn at det er et «godkjent innvandringskritisk utspill» av samfunnet og systemet. Integreres de ikke frivillig, så er jo tvangsintegrering nettopp det de ønsker!

Mange ser sykdomstegn overalt i kjølvannet av masseinnvandringen og dette har folk behov for å skrike ut om iblant, og det er greit og godtas sålenge de promoterer mer integrering og lar samfunnet sette premissene for debatten. De blir med andre ord uvitende tjenere for de samme destruktive menneskene som skapte den kritikkverdige situasjonen i første omgang og har som øverste mål og utslette menneskers identitet.

At ikke-europeisk masseinnvandring som vil ødelegge vårt folk totalt skulle være helt greit så lenge de velger å gå i bunad og spise kjøttkaker – er noe å tenke på når disse argumentene fremføres.

Så kjære lesere, jeg håper dere vil ta til dere at integreringen nettopp er den verste fiende for vårt kjære folk. Tenk dere godt om før dere velger å delta i hylekoret som roper ut politisk korrekte slagord som «tving de til å bli norske» og så videre. Streb etter å ikke havne i samfunnets godkjente debatt-formuleringer, men sett heller premissene for debatten selv og fokuser på de som skaper denne situasjonen, fremfor hvilken religion de utenlandske som individer måtte velge å betro seg til. La innvandrere være innvandrere og stolte av nettopp det de er, akkurat som vi skal være stolte av hva vi er.

Desto mer og lenger vi kan holde samfunnet segregert, desto enklere vil det være å reversere den destruktive utviklingen når det politiske landskapet forandrer seg i fremtiden – ettersom stadig flere selvtenkende sjeler stiger opp av det kollektive meningsmørket.

Så vær istedet et godt familiemedlem på denne dag, eller skap din egen feiring med likesinnede, istedet for å være en god statsundersått som applauderer frem horder av multietniske skoleklasser i gatene som ender opp som tragiske nyheter i alternativ media. Feire heller dine kamerater, familien og vår vakre natur.

Jeg ønsker alle selvtenkende og konstruktive mennesker en god 17. mai – med rett fokus!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Er så digg at nrks ’’journalister’’ (med over 500k i årslønn) streiket i dag. Ja det må de gjerne gjøre oftere, slik at vi andre slipper å høre og se på deres 1984-indoktrinering om det «multikulturelle paradis».

peckerwood
peckerwood
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

ja like patetisk hvert år hvor nrk journalister er stolte over at flere og flere skoler i oslo blir tatt over av multikulturen å hvite er minioriteter.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  peckerwood
4 år siden

Vi har ingen framtid sammen med disse fremmede inntrengerne. De får ta bananbåten hjem og feire 17. Mai der nede i jungelen hvis det er så viktig for dem. Ja det skal bli en sann nytelse å bli kvitt alle disse frekke snylterneen dag. Og da sikter jeg også til den forræderen som står å vinker «Det nye Norge» velkommen der oppe på slottsbalkongen.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Enig. Jeg så et intervju av dem i går midt i streiken og Det er vel første gangen jeg har sett dem oppføre seg som og prate som Mennesker..

Hvordan bringe menneskeheten tilbake? svar; La systemet falle .

Hanne
Hanne
2 år siden

God 17 mai, kamerater.

Morten
Morten
2 år siden

17. mai er ikke lenger en dag for å feire Norge, det norske folk, og norske verdier. Det er blitt en kvalm flerkultur-dag for å feire globalismen og folkeutbytte.

The goyim knows
The goyim knows
1 år siden

Det er Norges grunnlovsdag, men grunnloven er ikke komplett uten paragraf 2.

Harald Feide
Harald Feide
1 år siden

Hva er det konservative i Norge i det hele tatt har konservert? Under FRPs periode som del av regjeringen lot de FLERE innvandrere slippe inn i Norge enn under Arbeiderpartiet. Det er de som skriker høyest om integrering, og de taler i dag åpent i favør for homofili. At konservative visstnok kjemper for Norges interesser er en vits.

Gjeninnfør paragraf 2 av grunnloven nå!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det er deprimerende å «feire» 17.mai i Norge idag. Landet er ikke lenger vårt eget, dvs nordmennenes og -kvinnenes land, men et multikulturelt, LHBTQ-infisert «fellesskap», der alle er like men likevel forskjellige, får vi oss fortalt. Det «inkluderende» samfunnet er i realiteten er samfunn uten identitet, uten nasjonal stolthet(bortsett fra når Norge vinner en idrettskonkurranse), og der propagandaen mot «hatprat» og for «toleranse og mangfold» går dagen lang, i alle medier(især NRK, men egentlig i alle MSM). Lykkelige samfunn er etnisk homogene, viser all relevant forskning, fordi menneskene er bundet sammen genetisk og kulturelt, i et skjebnefellesskap.

Django
Django
6 måneder siden

Disse skamløse MENA folkene, NEI TAKK!!!
Og dette var det jeg dro i militæret for å forsvare, NEI TAKK!!!
Jeg kommer ikke til å løfte en finger for noen her i landet noe mer!

J.H
J.H
6 måneder siden

Det norske flagg skulle vært på halv stang, dette er ikke Norge lenger.