Hjem Nyheter 20 000 sinte muslimer brant ned hinduistisk by

20 000 sinte muslimer brant ned hinduistisk by

6

UTENRIKS En pøbel på over 20 000 muslimer brant ned en hinduistisk by i Bangladesh etter et rykte om at en innbygger skal ha fornærmet profeten Mohammed på Facebook.

En person døde og fem ble skadet etter at en pøbel på over 20 000 muslimer brant ned og plyndret den hinduistiske byen Thakurbari i Bangladesh. Anledningen var et rykte om at en av innbyggerne skal ha skrevet et fornærmende innlegg om profeten Mohammed. Folkemassen blokkerte også en nærliggende motorvei i over fire timer.

Da politiet ankom stedet hadde allerede 30 hus blitt brent ned og de fleste andre plyndret og vandalisert. Angrepet sluttet ikke før politiet skjøt gummikuler og brukte tåregass mot pøbelen.

Kilde:
20 000 arga muslimer brände ner hinduisk by

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Å fornærme profeten trigger muslimene noe voldsomt. Det har vi fått merke mange ganger de siste årene, kfr karikaturstriden. Ellers heter det ikke «de brant ned..byen» men de BRENTE ned. Huset brant ned men folk brente sankthansbål, feks. Litt pirk men det skader ikke!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

«Når man kommer med hatefulle ytringer mot muslimer må man nesten vente seg en motreaksjon», hadde nok Erna Solberg sagt hvis dette hadde skjedd i Norge.

Disse hinduene var heldige som bor i Bangladesh og ikke i Norge. Her ville nok aldri politiet ha skutt med gummikuler og brukte tåregass for å hjelpe dem. I Norge bruker politiet bare slike midler mot oss som er nasjonalsinnede.

Limmy
Limmy
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

I norge hadde de blitt oppdaget før angrepet. Hva som deretter hadde skjedd vet jeg ikke med tanke på antallet men jeg tviler sterkt på noen nedbrenning av noe

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Limmy
5 år siden

Norsk politi hadde utvilsomt oppdaget en mob med 20 000 muslimer på vei for å brenne ned en bydel, men de hadde ikke løftet en finger for å hindre noen nedbrenning.

Når jeg går igjennom byen ser jeg dem sitte trygt inne i bilene sine og søle seg til med dryppende kebab. De er et patetisk skue.

NeiTilInvasjon
NeiTilInvasjon
5 år siden

Hvis muslimene kommer i flertall, så skal jeg skyte eller henge megselv. Kan aldri tenke meg å se for meg at muslimer springer rundt og voldtar europeiske kvinner, ei heller jenteomskjærer europeiske kvinner, syrekaster europeiske kvinner, tvinger europeiske kvinner inn i barneekteskap med muslimske menn. Da vil jeg heller dø. En jævela bra idee er å kastrere alle muslimske menn som immigrerer til Europa før vi sender dem og deres kvinner tilbake til de landene de kommer fra. Da kan de ikke formere seg så eksponensielt som de gjør. Muslimer (spesielt deres menn) skulle vært fysisk tvunget til å leve… Les mer »

Martin Steigedal
Martin Steigedal
Svar til  NeiTilInvasjon
5 år siden

Viktig å påpeke at ikke alle støtter de forslagene du kommer med her. Bra at du ikke finner deg i å bli innvadert og folkemordet på vårt folk, men framgangsmåten må være mer gjennomtenkt og så fredfull som mulig. Husk at muslimene ikke hindrer oss i å sende de hjem, det er det forræderne på marionettetinget og (((kroknesene))) bak forhenget som gjør. Det er de som har innflytelse og bestemmer at de får lov til å bli her. Du er nesten framme, Neitilinnvasjon.