Hjem Nyheter Europa 22,5 prosent av Tysklands befolkning har innvandrerbakgrunn

22,5 prosent av Tysklands befolkning har innvandrerbakgrunn

3

FOLKEMORD Nesten en fjerdedel av Tysklands befolkning har nå innvandrerbakgrunn. Dette viser ferske tall fra tyske myndigheter.

Nye tall fra tyske myndigheter viser nå at hele 18,6 millioner mennesker i Tyskland innvandrerbakgrun, melder RT. Årsaken skal ifølge rapporten være årene med Angela Merkels migrasjonspolitikk som har sluppet inn millioner av innvandrere fra den tredje verden på svært kort tid.

– Den eksepsjonelle økningen skyldes hovedsakelig det høye innvandringsnivået av utlendinger, inkludert personer som søker tilflukt, i 2015 og 2016, heter det i rapporten.

Mer enn 1,6 millioner «flyktninger» anslås å ha kommet til Europa mellom 2014 og 2016, noe som førte til den største flyktningskrisen siden andre verdenskrig. De fleste har bosatt seg i Tyskland. Fra og med 2015 har Merkels regjering utført det som nå er kjent som «åpen dør»-migrasjonspolitikk, til tross for sterk av kritikk fra befolkningen.

Mens andre europeiske land fortsetter å være hovedkilden til innvandrerinnstrømning, noterte det føderale kontoret at 2,3 millioner mennesker i Tyskland har sine røtter i Midtøsten. Dette, ifølge de nyeste dataene, representerer en økning på nesten 51 prosent sammenlignet med 2011.

Foruten Midtøsten er rundt 740 000 mennesker i Tyskland av afrikansk herkomst, med en økning på 46 prosent sammenlignet med 2011.

I oppsummeringen avslørte rapporten at rundt 22,5 prosent av Tysklands 82,4 millioner befolkning er første- eller andregenerasjons innvandrere hvor minst én forelder ble født uten tysk statsborgerskap.

Kilde:
22.5% of German population have ‘migrant background’ – census

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Källor: 22.5% of German population have ‘migrant background’ – census 22,5 prosent av Tysklands befolkning har innvandrerbakgrunn […]

Thomas W Mosveen
Thomas W Mosveen
5 år siden

Helt horribelt. Merklig ingen har fått has på denna gamle røya som ‘styrer’ innvandringstrømmen inn i landet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Det langsomme folkemordet på den opprinnelige europeiske befolkningen skyter fart i store land som UK, Frankrike og Tyskland. Om noen tiår vil hvite europeere være i mindretall, og gradvis vil Europa synke til et teknologisk og kulturelt nivå på linje med Nord-Afrika, Midtøsten og Sørøst-Asia. Vår velferd og vår kultur på alle områder forutsetter en IQ på gjennomsnittlig 100 for å være bærekraftig, og import av folkegrupper på 70-90 IQ fører allerede til en nedadgående trend.