Hjem Nyheter Utenriks 240 000 innvandrere forventes å komme til Sverige frem mot år 2023

240 000 innvandrere forventes å komme til Sverige frem mot år 2023

5

MASSEINNVANDRINGEN Ifølge en prognose fra Migrasjonsverket forventes omkring 240 000 innvandrere å komme til Sverige mellom 2021 og 2023. Vänsterpartiet er ikke fornøyd med de høye sifrene, de vil at mange flere skal få komme til landet.

Invasjonen av Sverige fortsetter i uforminsket takt. Arkivbilde.

En prognose fra Migrasjonsverket viser at omkring 240 000 innvandrere forventes å komme til Sverige mellom 2021 og 2023. Dette tross forslaget til den nye migrasjonsloven som gjør en svak tilstramming på rundt 40 000 innvandrere under denne tidsperioden.

Christina Höj Larsen (V), synes derimot at antallet er altfor lavt. Den nye migrasjonsloven, som gjør gjeldende at innvandrere i første hånd kommer til å tildeles tilfeldige oppholdstillatelser istedet for permanent opphold, mener hun er for dårlig. For at innvandrere skal kunne få statsborgerskap i Sverige, kreves det at de har fått permanent oppholdstillatelse, hvilket færre av de nå kommer til å få.

En annen del av migrasjonsloven stiller krav på omsorg, forsørgningsmuligheter, det å lære seg svensk og kunnskaper om det svenske samfunnet. Også dette vender Larsen seg midt imot på grunn av at det kan risikere å forminske antallet innvandrere som får bli i Sverige.

— Jeg synes at det er et veldig dårlig forslag, som kommer til å gjøre at mennesker får dårligere forutsetninger med å kunne bli en del av Sverige. Og dette er fortsatt mennesker som lever i Sverige, år etter år. Det er en konsekvens av at man stiller harde krav for å få en permanent oppholdstillatelse. Jeg tror at det kommer til å øke menneskers utrygghet og forværre mulighetene for Sverige å bli ett helt og bra land, sier Larsen til Sveriges Radio.

Les også:
Polsk EU-politiker: Svensker flykter fra flerkulturen
Hva driver folk til å støtte flerkultur?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Igjen er det kvinner, som er lettere å manipulere med «omsorgsretorikk» overfor «migranter», aka invadører, som tar til orde for større innvandring. At det på sikt fører til den svensk-nordiske folkestammens utryddelse opptar disse venstrefeministene lite og ingenting. Uten MANNLIG motstand, der våre kvinner ledes på en myndig måte, vil bare dette folkeutbyttet aksellerere.

Roar
Roar
2 år siden

Det tragisk-komiske er at det stort sett er naive kvinnfolk som føler for å godhetsignalisere som skriker høyest om «refugees welcome», og igjen er det kvinner det går hardest utover.

Heimdal
2 år siden

Utnyttelsen av vårt folks evne til empati og likeså spille manipulerende søte sanger om «medmenneskelighet og alenekommende barn på flukt fra krig», får morsinstinktet til europeiske kvinner til å bli helt manisk besatte i å brenne for og la det europeiske folket bli byttet ut med horder av totalt fremmede folkeslag enn vårt eget. Og jødiske interesser som f.eks menneskesmugler-organisasjoner som SOS Mediterranee, IsraAid, Leger uten grenser, m.fl. vet å utnytte dette grovt.

Anti folkemord
Anti folkemord
2 år siden

Krigserklæring.