Hjem Nasjonal kamp Aktivisme – 28 dager med revolusjonær kamp!

– 28 dager med revolusjonær kamp!

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, oppsummerer februar måned.

Februar måned er overstått, og det er på tide med en oppsummering av måneden som har gått. Riksdekkende aksjoner, offentlige aktiviteter, polititrakasserier, mediahets og ny organisasjonsside – 28 dager med revolusjonær kamp!

Den nordiske motstandsbevegelsen ekspanderer hele tiden, og vi tar stadig kampen til nye nivåer. Et fokusområdet for februar måned har vært norsk ungdom. Ny propaganda rettet spesifikt mot ungdom har blitt lansert, og steder hvor ungdom ferdes har blitt prioritert både ved offentlige aktiviteter og vanlig aktivisme.

Arbeidet har gitt avkastning: Flere yngre mennesker har tatt kontakt, søkt informasjon, vist støtte og søkt om medlemskap. En positiv bivirkning, som også kan tillegges, er at vi gjennom aksjonene har truffet en nerve hos systemet og løgnpressen. De liker virkelig ikke at vi forsøker å rekruttere ungdom, og lykkes med det!

Med det sagt så vil jeg takke samtlige aktivister og medlemmer for en fantastisk måned i kampens tegn! God lesning!

Ny organisasjonsside lansert med riksdekkende aktivisme

Den andre helgen i februar lanserte vi i Den nordiske motstandsbevegelsen en ny organisasjonsside: Motstandsbevegelsen.org. Fra min lanseringsartikkel:

Det nye nettstedet vil utelukkende fokusere på Den nordiske motstandsbevegelsen, vår politikk og ideologi, og kommunikasjon med omverdenen. Informasjon om våre medlemsgrader, vår politikk og ideologi, samt muligheten til å søke om medlemskap – skal være lett tilgjengelig.

I tillegg til det ovenfor nevnte vil Motstandsbevegelsen.org også bli brukt til å publisere pressemeldinger, og viktige ideologiske artikler som tidligere har blitt publisert på Frihetskamp.

Og om Frihetskamp:

Arbeidet med Frihetskamp vil naturligvis fortsette i uforminsket takt, men med et større fokus på rollen som en mer rendyrket nettavis, drevet av Den nordiske motstandsbevegelsens norske gren. Skillelinjen blir klarere: Frihetskamp.net er organisasjonens nettavis, mens Motstandsbevegelsen.org er organisasjonens offisielle nettsted.

Sjefredaktør for Motstandsbevegelsen.org vil være meg selv, og som jeg utlyste ved årets utgave av Aktivistdagene, har aktivist Martin Oppegaard tatt over sjefredaktør-rollen for Frihetskamp.

I kombinasjon med artikkel på Frihetskamp, og deltakelse av meg selv i både radioprogrammene Nordic Frontier og Radio Nordfront, ble nettstedet lansert med massiv aktivisme over hele landet.

Over hele landet ble det utført aktivisme hvor det ble satt opp nye plakater med radikale budskap og organisasjonens nye nettadresse. Store mengder bannere med den nye nettadressen ble også satt opp.

I og med lanseringen av Motstandsbevegelsen.org fikk Frihetskamp en ny sjefredaktør i form av Martin Oppegaard, aktivist i Rede 1. Sitat fra artikkelen:

Arbeidet med Frihetskamp vil naturligvis fortsette i uforminsket takt, men med et større fokus på rollen som en mer rendyrket nettavis, drevet av Den nordiske motstandsbevegelsens norske gren. Skillelinjen blir klarere: Frihetskamp.net er organisasjonens nettavis, mens Motstandsbevegelsen.org er organisasjonens offisielle nettsted.

Sjefredaktør for Motstandsbevegelsen.org vil være meg selv, og som jeg utlyste ved årets utgave av Aktivistdagene, har aktivist Martin Oppegaard tatt over sjefredaktør-rollen for Frihetskamp.

Les også:

Propaganda-aksjon i Sandnes

Sympatisører av Motstandsbevegelsen gjennomførte i begynnelsen av februar en større aktivitet i Sandnes. Hovedfokus for aksjonen var ungdom, og skoleveien til Sandnes videregående skole ble bombardert med propaganda.

Aksjonen ble avsluttet med en større flyvebladsutdeling og en propaganda-offensiv i Sandnes sentrum.

Les også:

Avsperringsaksjon mot Bergen kino

Medlemmer fra Rede 3 aksjonerte i februar mot Bergen kino som da viste propaganda-filmene «Den 12. mann» og «Darkest Hour».

Fra artikkelen:

«Den 12. mann» er en actionfilm som er basert på løgnen om at den britisk-sponsede sabotøren Jan Baalsrud ble jaktet på av tyskerne under sin flukt til Sverige. «Darkest Hour» er en propagandafilm som fremstiller krigsforbryteren og massemorderen Winston Churchill som en helt.

Medlemmene sperret av samtlige innganger til kinoen med Motstandsbevegelsens sperrebånd. Plakater ble også satt opp utenfor kinoen.

Les også:

Propaganda-offensiv i Hedmark

Aktivister fra Kampgruppe 102 aksjonerte i midten av februar på tre steder i Hedmark fylke: Hamar, Brumunddal og Moelv.

Store mengder plakater ble satt opp, og flyveblader ble delt ut og plassert på strategiske steder. Fire store bannere ble avslutningsvis satt opp langs E6.

Les også:

Riksdekkende Dresden-aktivisme

Den nordiske motstandsbevegelsen aksjonerte mellom den 13. og 15. februar over store deler av landet. Dette for å rette søkelyset mot de alliertes terrorbombing av den tyske byen Dresden under andre verdenskrig.

Ettersom disse grusomme hendelser både er oversett og dysset ned, anså vi det som vår plikt i folkeopplysningens og nasjonalsosialismens tjeneste å informere det norske folk om hva som fant sted i Dresden.

Dresden2

I kombinasjon med omfattende aktivisme på svært mange steder – som blant annet Bryne, Stavanger, Bergen, Kristiansund, Sandnes, Sotra, Laksevåg, Halden, Hønefoss, Kristiansand og Klepp – publiserte Frihetskamp to ulike artikler om Dresden. Disse var:

Aksjonene var særskilt rettet mot videregående skoler og universiteter, men en del ble også gjennomført andre steder.

Les også:

Propaganda-offensiv på Bryne

Sympatisører fra Rogaland aksjonerte den 17. februar på Bryne. Sentrum av byen, samt togstasjonen og Bryne videregående skole, ble i løpet av aksjonen bombardert med propaganda.

Les også:

Offentlig aktivitet etter polititrakasserier

Aktivister fra Rede 1 har under en lengre periode aksjonert ved flere videregående skoler i Østfold, noe som har gjort politiet urolig over at norsk ungdom kan bli radikalisert og gå med i Motstandsbevegelsen.

Som følge av dette ble flere aktivister oppsøkt av politiet å ble da bedt om å ikke dele ut propaganda til ungdommen. Aktivistene svarte med å gjennomføre en offentlig aktivitet den påfølgende dagen utenfor Halden videregående skole.

Se film fra aktiviteten nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=Jpb7dQwoygk

Stor-offensiv i Egersund

Den 24. februar ble det aksjonert i sentrale Egersund. Store mengder propaganda ble satt opp, og byen ble dekket med plakater og klistremerker.

I løpet av aksjonen var det en metroseksuell person som ble sett rive ned en plakat. Vedkommende ble irettesatt, og en ny plakat ble satt opp. Flere andre gav positive tilbakemeldinger.

Aksjonen ledet også til at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) gikk ut i lokalmedia og i desperasjon etterlyste tips om hvem det var som hadde satt opp propaganda.

Les også:

Kamphelg til ære for Horst Wessel

Den nordiske motstandsbevegelsen arrangerte helgen den 23. til den 25. februar en kamphelg til ære for den nasjonalsosialistiske martyren Horst Wessel.

Over hele landet ble det i løpet av helgen gjennomført alt i fra offentlig aktivisme til faneheising, flyvebladsutdelinger, sosiale aktiviteter, fjellturer og studiesirkler. Sitat fra rapporten:

Den 23. februar var dødsdagen til den nasjonalsosialistiske martyren Horst Wessel. En mann som gjennom sin livsgjerning og martyrdød skrev seg inn i historiebøkene som en uselvisk, selvoppofrende, fanatisk og revolusjonær nasjonalsosialist. En ung mann som gav og ofret alt – for å vinne alt.

Selv blant datidens tyske nasjonalsosialister ble Wessel sett på som de fremste av martyrer og var selve kampviljen personifisert. Et av Wessels dikt, «Die Fahne Hoch», ble også tonesatt og ble NSDAPs offisiell sang og Tysklands «andre nasjonalsang». Også for dagens nasjonalsosialister er Wessels livsgjerning og skjebne en stor inspirasjon, noe Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg, tok opp i et foredrag på en av organisasjonens Aktivistdager.

Les også:

Se film fra kamphelgen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=5N3a-BEfoXg

Mediahets, Nordens farligste og opprørte kommunepolitikere

Februar måned har vært en svært aktiv måned for Den nordiske motstandsbevegelsen, og ikke uventet har fiendemedia løyet og hetset for alt hva det er verdt.

Folkefiendtlige NRK publiserte i starten av februar en lengre og absurd propaganda-artikkel hvor de hevdet at Motstandsbevegelsen ble støttet av Putin og russiske myndigheter.

Jødiskeeide Wikipedia oppdaterte i februar sin artikkel om meg med en noe spesiell beskrivelse:

Forwald (born 1978) is the leader of the major Neo-Nazi organization, the Nordic Resistance Movement in Norway. He has been described by the newspaper Verdens Gang as one of the most dangerous people in Northern Europe.

Kilden artikkelen henviser til er VGs artikkel om Motstandsbevegelsen fra 2016 med overskriften «Nordens farligste». Dette er igjen en henvisning til norsk og svensk sikkerhetspoliti som har uttalt at de anser at Den nordiske motstandsbevegelsen utgjør den største trusselen blant det «høyreekstreme miljøet».

Den øverste ledelsen i Vestby AUF sprang sporenstreks til lokalmedia etter de hadde oppdaget Motstandsbevegelsens propaganda i Vestby.

I en renspikket propaganda-artikkel i Vestby Avis fikk sentrale sosialdemokrater, inklusiv ordfører Tom Anders Ludvigsen, gråte ut om hvor forferdelig det var at nasjonalsosialister hadde aksjonert i byen. Artikkelen var naturligvis også fylt til bredden med løgner om Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen.

Bemerkelsesverdig er også ordførerens uttalelser, som har et noe spesielt forhold til ytringsfrihet og politisk opposisjon.

– Det er ytringsfrihet i landet, men blir vi kvitt sånn «møkk» er det bra.

Som følge av Motstandsbevegelsens vekst og økende aktivisme i Kristiansund, gikk den velkjente kommunisten Stein Krstiansen ut og beklaget seg i den lokale løgnpressen.

Kristiansen oppfordret også kommunestyret til å erklære byen som en «antirasistisk sone», noe som også ble klubbet igjennom av det folkeforræderpakket i kommunestyret.

Lokalavisen Tidens Krav publiserte en propaganda-artikkel hvor de løy grovt om Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen. Blant annet hevdet de at organisasjonen aktivt forsøker å rekruttere barnehagebarn(!).

Avisens løgner og kommunepolitkernes handlinger ledet til to avsperringsaksjoner mot både rådhuset og redaksjonen til Tidens Krav.

Les også: