Hjem Nyheter Europa 3 000 angrep mot kristne mål i Europa i løpet av 2019

3 000 angrep mot kristne mål i Europa i løpet av 2019

14

EUROPA I løpet av 2019 skjedde det rundt 3 000 angrep mot kristne kirker og symboler i Europa, hvilket gjorde det til et rekordår for kristenfiendtlige angrep.

I 2019 skjedde det hver dag i gjennomsnitt tre angrep mot kristne mål i Frankrike. Bildet viser brannen i Notre Dame i Paris i april 2019. Foto: Manhhai (CC BY 2.0).

En bølge av angrep mot kristne skyller over Vest-Europa, hvor kristne kirker og symboler daglig ble angrepet i 2019.

I løpet av 2019 ble omkring 3 000 kristne kirker, skoler, kirkegårder og monumenter i Europa utsatt for vandalisme, tyveri eller hærverk, hvilket gjorde det til et rekordår for kristenfiendtlige angrep i Europa.

Angrepene er vanligst i Frankrike, hvor i gjennomsnitt tre kirker, skoler, kirkegårder eller monumenter vandaliseres, skjendes eller brennes hver dag.

I Tyskland skjer det ifølge politirapporter i gjennomsnitt to angrep på kristne kirker daglig.

Det er også vanlig at kristne kirker og symboler angripes i Belgia, Storbritannia, Danmark, Irland, Italia og Spania.

Gjerningsmennene for angrepene – som for eksempel omfatter brann, tilgrising med avføring, tyveri, urinering, satanisme, kludring og så videre – arresteres sjelden.

Hvis en forbryter likevel blir arrestert, så sensurerer både politi og media ofte informasjon om identitet og etnisk bakgrunn på personene. Mange påstås lide av «psykisk sykdom» hvilket er grunnen til at forbrytelsene ikke kategoriseres som hatkrim.

Økningen i hatkrim mot kristne i Frankrike og Tyskland faller sammen med den siste tidens masseinnvandring til Europa.

I Spania gjennomføres angrepene mot kirker og kristne symboler hovedsakelig av anarkister, radikale feminister og andre typer venstreekstremister som fullstendig vil ta bort kristne symboler fra det offentlige rom.

Angrepene mot kristne mål får vanligvis lite oppmerksomhet i media.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Men det er bare synagoger som får beskyttelse…

Roar
Roar
Svar til  Steinar
2 år siden

Nettopp. Ingenting er jo mer viktig enn å beskytte synagoger og jøder. All lidelse europeere har måtte gå igjennom grunnet masseinnvandringen betyr ikke en dritt for disse globalister, det er kun når en synagoge eller en og annen jøde blir angrepet en sjelden gang at det blåses opp og er fy fy.

Morten
Morten
Svar til  Roar
2 år siden
Jostein
Jostein
Svar til  Roar
2 år siden

Roar, er det slik å forstå at det er jødene sitt ansvar å beskytte kristne kirker i Europa?

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

De får jo Varg Vikernes til å ligne en amatør. Skal si masseinnvandringen har mye å lære oss. *sarkasme*

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Kristendommen er ikke det den engang var. Nå har vi lesbiske «prester» som vier homofile, og promoterer radikal femisme og masseinnvanding til Europa. Se på satanistiske pave Frans! Hva har skjedd?

Roar
Roar
Svar til  JudasGarSviker
2 år siden

Scofield bibelen skjedde. Kristendommen ble infiltrert for mange år siden og ny kurs ble satt.

https://www.bitchute.com/video/bAJOcpDSAG2D/

Mats
Mats
2 år siden

Jeg liker hvordan tagging på kirker oversettes til «kristenfientlige angrep», av folk med mer eller mindre akkurat samme ideologi som folka som skyter og dreper folk i moskeer og synagoger. Men er man nazisvin så er man nazisvin I guess.

Morten
Morten
Svar til  Mats
2 år siden

Nå var det vel strengt talt langt mer enn bare «tagging» disse kirker har blitt utsatt for, men skjønner du forsøker å bagatellisere. Videre er de som har skutt på moskeer stort sett vist seg å være sionister, og de som har kastet egg på en synagoge muslimer, så du bommet vel litt på miljø her. Men er man uopplyst så er man uopplyst, i guess.

Tom
Tom
2 år siden

jeg er persoling ingen fan av kristendommen eller hvordan denne jødiske religionen ble påtvunget våre Europeiske forfedre MEN dette dreier seg egentlig ikke om et angrep på kristendom men et angrep på Europas innfødte befolkning. Kristendom er desverre blitt så synonymt med den hvite mann at det er klart at dette egentlig er ment som et angrep på oss

Hans-Simon
2 år siden

I over to tusen år har jødene prøvd å ødelegge kristendommen i vest, ved infiltrasjon og undergravning, og mer sjelden i direkte konfrontasjon. I nyere tid har de fått hjelp av ateister og «modernitet», samt fra deres yngre brødre i troen, muslimene, som i store antall har invadert våre europeiske samfunn. Kirken i vår tid, i særlig grad den lutherske, men siden Vatikan2 også den katolske, har i økende grad lagt seg på rygg, innført «reformer» for å blidgjøre jøder og liberalister, men resultatet er at forsvarsevnen og -viljen har erodert, og våre nasjoner ligger åpne for et massivt folkeutbytte.

Pauli í Geil
Pauli í Geil
2 år siden

Hvor er diskriminations skrigerne nu ????

Ivar Gullstrand
Ivar Gullstrand
2 år siden

Jeg håper dere har dekning for alle disse påstandene.
Notre Dam, hva skjer med etterforskningen der? Er det ferdig etterforsket og hemmelighetsstemplet?
Jeg bare spør?