Hjem Nyheter Norden 30-årig mann onanerte foran mamma og barn på tog

30-årig mann onanerte foran mamma og barn på tog

KRIMINALITET En 30-årig mann har blitt arrestert etter at han den 15. august onanerte foran reisende på toget mellom Kungsbacka og Göteborg. Mannen tiltales nå for seksuelle overgrep.

FOTO: TT
FOTO: TT

På formiddagen den 15. august rykket politiet ut til Kungsbacka stasjon etter at de fikk inn en samtale om en onanerende mann på toget mellom Kungsbacka og Göteborg.

En småbarnsmamma, som sammen med sin treårige datter ble vitne til hendelsen har i avhør med politiet fortalt hvordan hun «forsøkte å jage bort mannen for å beskytte sin datter» da han gikk frem til dem og dro ned buksene.

— Han sto foran meg og min datter, sa hun til politiet.

Et annet kvinnelig vitne har i avhør fortalt om hendelsen på toget. I avhøret med politiet sier hun:

— Han går mot meg med buksene halvveis nede over rompa. Så stopper han foran meg og begynner å onanere. Jeg syntes det var veldig ubehagelig.

Flere reisene ble opprørte og dyttet vekk mannen og da politiet kom på plass kunne de raskt arrestere 30-åringen. I det første politiavhøret erkjente mannen seksuelle overgrep og sa at han også aksepterer bøter hvis han blir dømt til det.

— Jeg kunne ikke motstå det, sa mannen i avhøret og fortalte også at han hadde begått handlingen både på og utenfor toget.

I det andre avhøret endret mannen forklaring. Han sto for det han hadde sagt tidligere men nektet straffeskyld.

Nå tiltales mannen for seksuelle overgrep ved Varberg tingrett.

Kilder:
30-årig man onanerade framför mamma och barn på pendeltåg
Onanerade inför mamma och barn på pendeltåg