Hjem Nyheter Europa 30 utlendinger begikk overgrep mot tenåringsjenter på et tog i Italia

30 utlendinger begikk overgrep mot tenåringsjenter på et tog i Italia

2

FLERKULTUR På vei hjem fra en fornøyelsespark i Italia ble seks tenåringsjenter seksuelt angrepet av en gjeng på 30 nordafrikanere.

Illustrasjonsbilde. Foto: Ed Webster, CC BY 2.0, Wikimedia Commons.

Den 2. juni ble seks tenåringsjenter på 16–17 år seksuelt angrepet av immigranter fra Nord-Afrika om bord på et tog til Milano, rapporterer Remix News.

De italienske jentene hadde besøkt fornøyelsesparken Gardaland. Det var på toget tilbake til Milano at gjengen på rundt 30 nordafrikanere dukket opp og begynte å seksuelt trakassere tenåringsjentene.

– Vi ble omringet. Varmen var kvelende og noen av oss besvimte, sier et av ofrene.

Mens overgrepene fant sted var toget fullt av passasjerer, men ingen turte å gripe inn, ifølge jentenes foreldre. En gutt kom til slutt til unnsetning og hjalp dem med å gå av ved neste stasjon.

Moren til en av jentene skriver på Instagram: «De klarte til slutt å komme seg til Desenzano del Garda, sjokkerte og i tårer, og vi dro for å hente dem. Nå lurer jeg på, hvordan er det mulig at ting som dette fortsatt kan skje?!»

Flere italienske politikere på høyresiden har reagert kraftig på hendelsen.

På Twitter skriver Lega Nords partileder Matteo Salvini sarkastisk:

Skammelig, avskyelig. Jeg forventer effektiv intervensjon fra [innenriks]minister Lamorgese og harde fordømmelser også fra venstresiden og feminister. Tror dere jeg må vente lenge?

Dette er ikke første gang en slik avskyelig hendelse forekommer i Italia. Tidligere i år, under en nyttårsfeiring i Milano, også denne gangen med migranter som gjerningsmenn, ble det filmet seksuelle overgrep mot flere kvinner. Ifølge politistatistikk er utlendinger ansvarlige for omtrent halvparten av voldtektene i Italia.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
7 måneder siden

Igjen og igjen og igjen… Håper italienerne samler seg og slår hardt tilbake ved å fordrive rasefremmede ut av landet. Det kan kun komme krig, eller fullstendig underkastelse, ut av dette. Og underkastelse er ikke et alternativ for europeere!

Moderne kjetter
Moderne kjetter
7 måneder siden

Europeere blir mer rasebevisste for hver dag som går. Mindreverdig oppførsel fra mindreverdige mennesker legges merke til. Det samme med gjentagende mønstre og sammenhenger og sånt. Synd døtre (og sønner) måtte ofres for at det skulle skje.