Hjem Nyheter Europa 42% av alle barn under 6 år i Vest-Tyskland er rasefremmede

42% av alle barn under 6 år i Vest-Tyskland er rasefremmede

2

FOLKEUTBYTTE En ny studie fra Det tyske statistiske sentralbyrå viser hvordan demografien i Tyskland forandrer seg og tyskere går mot å bli en minoritet i sitt eget land.

Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde. Foto: Fabrizio Bensch/Reuters.

En ny 2-årig studie som Det tyske statistiske sentralbyrå har gjennomført viser hvordan innvandring av rasefremmede og utvandring av tyskere til og fra Tyskland drastisk har endret demografien i landet. I Vest-Tyskland, hvor folkeutbyttet er størst, har 42% av alle barn under 6 år nå «innvandrerbakgrunn».

I 2018 utvandret 82 000 flere tyskere fra Tyskland enn det returnerte; en trend som har pågått siden 2005. De siste to årene har 217 000 tyskere emigrert.

Fødsels- og dødsraten er også negativ i Tyskland: i løpet av de siste to årene har 500 000 flere tyskere dødd enn det har blitt født, med et resultat at Tyskland har mistet 717 000 innbyggere.

Som en motvekt til dette er «internasjonal innvandring» til Tyskland ekstremt høy. I 2017 innvandret omtrent 1,4 millioner utlendinger til Tyskland og i eksempelvis Frankfurt er tyskere nå en minoritet.

I dag har hver fjerde innbygger, eller 19,3 millioner mennesker, i Tyskland såkalt innvandrerbakgrunn.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Det langsomme, stille folkemordet er godt i gang. Det er ikke nødvendig å utrydde et folk på kort tid – det tar seg ikke så bra ut – men la innvandring(invasjon), samt synkende fødselstall pga mismot og feministisk indoktrinering gjøre jobben. I løpet av et par-tre generasjoner er jobben gjort, om ikke mottiltak settes inn.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

(((Mangfold))) er kodeord for etnisk rensing av hvite. Er man hvit og uttrykker seg negativt til å bli etnisk renset så registeres man automatisk av PST.