Hjem Nyheter Norden 45-årig «flyktningbarn» tiltalt for gruppevoldtekt

45-årig «flyktningbarn» tiltalt for gruppevoldtekt

2

ABSURDISTAN Tiltale har blitt tatt ut mot to «flyktningbarn» som er siktet for å ha gruppevoldtatt en tolv år gammel gutt på et svensk asylmottak. Et av de tiltalte «flyktningbarna» mistenkes også å ha løyet litt om sin alder.

Flyktning_barn

Gruppevoldtekten fant sted på et asylmottak for såkalte eldre flyktningbarn i Alvesta kommune i Sverige. Til tross for sin unge alder, hadde gutten blitt plassert sammen med eldre ungdommer, da kommunen ikke hadde noe annet sted å innlosjere ham.

Den 4. januar ble den tolv år gamle gutten gruppevoldtatt av sine to romkamerater. Tolvåringen skal tidligere ha blitt utsatt for et voldtektsforsøk, men dette ble aldri anmeldt av asylmottaket. Ifølge tiltalen skal gjerningsmennene ha filmet den grusomme gruppevoldtekten.

Samme dag som voldtekten fant sted, ble også hans to romkamerater pågrepet og siktet. Svenske medier rapporterte at det dreide seg om to 15-årige flyktningbarn. Dette da begge mennene hevder de er født i år 2000. Aktor i saken mener dog dette er en smule feil. Ifølge ham så har en av de tiltalte en Facebook-profil hvor det fremkommer at han er ikke mindre enn 45 år gammel. Den andre av gjerningsmennene skal i virkeligheten være 19 år. Begge er afghanske statsborgere.

Kilde:
Flyktningpojke misstänks vara 45 år gammal

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg