Hjem Nyheter Norden 55-årig afghaner siktet for seksuell trakassering av 11-årig jente

55-årig afghaner siktet for seksuell trakassering av 11-årig jente

2

FLERKULTUR En 55-årig afghaner har blitt siktet for å ha seksuelt trakassert en 11 år gammel jente i Töreboda, Sverige.

Afghaneren Kazem Ali Hosseini (19630827-3272) ble i Skaraborg tingrett siktet for å ha seksuelt trakassert en 11-årig svensk jente ved å tafse på hennes rumpe ombord på fergen Lina, som transporterer mennesker over Göta kanal i Töreboda. Fergen Lina er en populær liten lekter som dras over kanalen ved hjelp av et tau som ligger i vannet. Hosseini arbeidet på den lille fergen, en jobb han trolig har fått via prosjekt for nyankomne til Sverige.

Her er et filmklipp fra fergen Lina:


I en artikkel publisert den 12. juni 2017 rapporterte Mariestads-Tidningen (MT) om at Hosseini hadde fått jobb som kaptein i sitt nye hjemland og hvordan han muntert hilset passasjerene ombord, samtidig som iransk popmusikk hørtes fra mobiltelefonen i jakkelommen.

Kazem Ali Hosseini på fergen Lina.

Mariestads-Tidningen publiserte nylig en ny artikkel om Hosseini, dog ikke like positiv og navnet hans nevnes heller ikke noen sted i artikkelen. Det stod denne gangen heller ingenting om iransk popmusikk eller om noens nye hjemland. Det eneste man kunne lese var at en 55-årig Töreboder hadde tafset på en jente.

Fra hans Facebook. Legg merke til at han staver sitt navn annerledes.

Les også:
Innvandrere topper svensk statistikk over seksualforbrytelser
Reportasje fra flerkulturelt skrekk-tettsted i Sverige

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Vibecke
Vibecke
3 år siden

Forbanna svin

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Men, men.. kanskje er det bare en måte afghanere viser omsorg for barn? Kanskje han ikke mente å ta henne på baken men uforvarende kom til å gjøre det? Her må vi ikke la oss påvirke av kulturelle stereotypier om afghanere, men heller se på oss selv; den minste berøring av et barn av andre enn foreldre og helsearbeidere er jo jevngodt med overgrep, ikke sant? Afghanere har nok et sunnere forhold til sine barn, oppdrar dem med fasthet og myndighet, til gode muslimer må vi tro.
NB: Dette var ironisk ment.