Hjem Nyheter 63 skutt og 10 drept i Chicago i helgen

63 skutt og 10 drept i Chicago i helgen

1

USA Bare i løpet av helgen har 63 personer blitt skutt i den flerkulturelle byen Chicago. 10 personer skal være drept i det som kalles for en «krigssone» av ambulansepersonell.

https://www.youtube.com/watch?v=3GhCbV6b2lg

Et stort antall mennesker er såret etter skuddløsninger i den amerikanske storbyen Chicago siden fredag. En ambulansesjåfør beskriver helgen som en «krigssone».

– Vi vet at noen av hendelsene var målrettet og relatert til gjengkonflikter i disse områdene, sier Fred Waller, politisjef i Chicago, i en pressekonferanse søndag ettermiddag.

Flerkulturelle Chicago regnes for å være en av de dødeligste byene i USA, og er ironisk nok også en av byene i USA med strengest våpenlover. 29,7 prosent av befolkningen i Chicago består av latinamerikanere og 29,3 prosent av afroamerikanere. Andelen hvite i befolkningen synker stadig og står nå på 32,6 prosent, sammenlignet med 45,3 prosent i 2010.

Les også:
600 drap i Chicago hittil i år

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Overlat velfungerende byer, med hvit flertallsbefolkning, til nogs og spics, og vi ser hva som skjer i Detroit, Chicago, Baltimore, og andre amerikanske byer. De forfaller til det nivå den nye flertallsbefolkningen befinner seg på og som vi ser i Afrika og Mexico, med forvitring av infrastruktur, kriminalitet, vold og drap.. Og de hvite trekker seg unna, med god grunn.