Hjem Nyheter Norden Skrev at innvandringen fører til lavere IQ – tiltalt for «hatkriminalitet»

Skrev at innvandringen fører til lavere IQ – tiltalt for «hatkriminalitet»

5

TANKEKRIMINALITET En 65 år gammel kvinne fra Jönköping er nå tiltalt for meningsforbrytelsen «hets mot folkegruppe» etter at hun skrev på Facebook at innvandringen vil føre til et lavere IQ-nivå i Sverige.

«Hvis dette (masseinnvandringen, red. anm.) fortsetter så kommer intelligensen i Sverige til å ligge på et gullfisknivå», skrev kvinnen på en Facebook-side som heter «Stopp maktmisbruket». Nå står kvinnen tiltalt for «hets mot folkegruppe» for kommentaren og andre innlegg som er kritiske til muslimer.

Til svensk media sier aktor i saken, Lisa Hedberg, at denne type tiltaler har økt den seneste tiden på grunn av organisasjoner som «Näthatsgranskaren» som leter opp og anmelder innlegg, ofte gjort av eldre personer.

Saken ventes å gå for retten denne uken. Den 65 år gamle kvinnen nekter straffeskyld.

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Skrev att invandringen leder till lägre IQ - åtalas för hatbrott | Nordfront.seSverige: Aktor ber om fengselstraff for tankekriminalitet | Frihetskamp.netAnonymsurferTommy NybergProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Det at denne kvinnens påstander er faktisk korrekte betyr ingen ting. Når fakta ikke passer benektes de, og de som hevder «ubehagelige sannheter» trues med bål og brann, nå tiltale og fengsling: http://newobserveronline.com/iq-in-western-nations-dropping-as-percentage-of-whites-shrink-2/
Dette vil ramme UK og Sverige med full tyngde i løpet av noen tiår, fordi de lavintelligente invadørene yngler som rotter, mens høy-IQ-mennesker får få barn, som de tar bedre hånd om(les om r/k- seleksjon: https://no.wikipedia.org/wiki/R/K-seleksjon)

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

65-årig kvinna kritiserade islam – utsattes för sex förhör, husrannsakan och riskerar nu fängelse
http://www.friatider.se/65-rig-kvinna-kritiserade-islam-utsattes-f-r-sex-f-rh-r-husrannsakan-och-riskerar-nu-f-ngelse

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Ytringsfrihet og demokrati er det bare å glemme i det globalistiske multikulturelle/kriminelle Sverige styrt av det (((herrefolket))) som har befestet sin makt i hele maktapparatet. Jeg tror en DNA-test av (((Lisa Hedberg))) ville forklart det meste.

trackback

[…] folkeforræderiske aktoren Lisa Hedberg ber om fengselstraff for en eldre kvinne som mistenkes for tankekriminalitet. Hun er tiltalt for totalt åtte tilfeller av brudd på liksom-loven «hets mot […]

trackback

[…] Källa: Skrev at innvandringen fører til lavere IQ – tiltalt for «hatkriminalitet» […]