Hjem Nyheter Norge Gutt mishandlet i Jessheim

Gutt mishandlet i Jessheim

9

NORGE En rystende video som har blitt spredt på sosiale medier viser hvordan en yngre gutt blir sparket mens han ligger på bakken.

I bakgrunnen: Tettstedet Råholt nord for Jessheim sett fra luften ved Erlend Bjørtvedt (CC BY-SA 3.0). Skjermbilde: Snapchat/Emil Andreas Siljuberg.

I en video som er blitt spredt på sosiale medier kan man høre en 13 år gammel gutt av disputert opphav kalle en gråtende og blødende yngre gutt en «feit hore» mens han sparker ham i ansiktet gjentatte ganger. «Jeg sverger, jeg dreper deg,» roper han idet den yngre gutten trygler ham om å slutte, før han blir tvunget til å kysse 13-åringens føtter. En angivelig kommentar om en ansatt ved et begravelsesbyrå som den mistenkte skal ha en familiær relasjon til skal ha vært utløsende for det brutale overfallet.

Videoen har til tross for forsøk på mørklegging fra myndighetene og media fremkalt amper stemning hos lokalbefolkningen, som raskt identifiserte gjerningsmannen. Lokale myndigheter har opprettet sak. Grunnet det ekstremt grafiske innholdet har Frihetskamp valgt å ikke gjengi videoen.

Oppdatering 2022-08-25: Etter at nye opplysninger om 13-åringens opphav har kommet frem i saken er teksten endret på det punktet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
5 måneder siden

I det nye Norden må det være dødsstraff for slike forbrytelser med tilbakevirkende kraft for ikke-hvite forbrytere.

Helikoptermedtissen
Helikoptermedtissen
Svar til  Arier
5 måneder siden

Nå er gutten som utøver volden i denne videoen 100% etnisk norsk og ikke «halv-araber» som nevnt i artikkelen. En god gammeldags Ola Halvorsen-kopi

J.H
J.H
Svar til  Helikoptermedtissen
5 måneder siden

Står ingen sted i artikkelen at han er «halv-araber». Det står at opphavet er disputert. Ut fra teksten på bildet kan det virke som han snakker gebrokkent, kanskje en wigger? Uansett en forbanna tulling som går på de langt yngre, skal man tro teksten i bildet.

Torleif Dahl
Svar til  J.H
5 måneder siden

Initielt så skrev vi dette ettersom vi hadde innhentet utsagn fra flere hold der man vurderte faren som arabisk. Teksten er endret etter at kommentaren over ble postet som følge av innkomne motstridende opplysninger. Gutten snakker i hvert fall flytende kebabspråk.

Dojima
Dojima
Svar til  Helikoptermedtissen
5 måneder siden

Man blir ikke Ola Halvorsen kopi av seg selv

Robert
Robert
Svar til  Arier
5 måneder siden

Både gjerningsmann og familie skal umiddelbart repatrieres. Men først skal samtlige få en god omgang med juling.

Torleif Dahl
Svar til  Robert
5 måneder siden

Bemerk, det er kun faren som påstås at ha et innslag av annet opphav enn norsk. Dette er ikke nødvendigvis åpenbart for en lekperson og er heller ikke bekreftet. Det er dermed ikke grunnlag for noen straff mot andre familiemedlemmer. En må også være oppmerksom på at det bor en hvit person i husstanden som ikke har noen slektsrelasjon til gjerningsmannen.

Utenom gjerningsmannen selv vil øvrige ansvarlige kunne være for eksempel de med lederroller i eventuell gjeng gjerningsmannen tilhører, og personer som har medvirket til å etablere dette miljøet i Norge.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
5 måneder siden

Fysisk og psykisk mishandling av norske barn og unge er ikke nok; ydmykelse, med kyssing av føtter, er like viktig. Denne berikelsen, som symbolsk uttrykker ambisjonen om å dominere og overta landet, er ønsket og villet av norske og nordiske myndigheter, som har det ultimate ansvaret.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
5 måneder siden

Nye tider krever ny oppdragelse. Norske foreldre blir nødt til å lære barna sine opp i selvforsvar og ulike slagteknikker mot hodet. Blir man angrepet så slår man umiddelbart ti ganger hardere tilbake – om situasjonen tillater det. (I tilfellet på Jessheim ville dette neppe hjulpet, dessverre.)

Den giftige og ødeleggende regnbuepasifismen må kastes på historiens skraphaug, og nordiske barn må læres at bruk av vold ikke bare er greit i visse situasjoner, men også helt nødvendig skal man få slutt på rasefremmed fornedringsvold og hånende blikk mot nordboere i deres egne hjemland.