Hjem Nyheter Norden 70 prosent av koronadøde i Sverige er «fullvaksinerte»

70 prosent av koronadøde i Sverige er «fullvaksinerte»

2

COVID-19 Hele 70 prosent av de som er registrert død av covid-19 i Sverige er fullvaksinert mot koronaviruset, melder Svenska Dagbladet.

Nye tall fra det svenske folkehelsebyrået viser at hele 70 prosent av koronadøde i Sverige er «fullvaksinerte».

«Det er vanskelig å vite hvorfor flere og flere av de avdøde er fullvaksinerte, og det er flere mulige forklaringer utover en eventuelt avviklende vaksinebeskyttelse», skriver Svenska Dagbladet.

Les også:
Dagens video: Spesialist i mikrobiologi presenterer nyheter om koronaviruset
Belgisk vaksineforsker: «Menneskeheten risikerer å forvandle et ganske harmløst virus til et monster»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

Et oppsiktsvekkende høyt antall. Men det er kanskje for det meste svært gamle, iallfall over 80 og kanskje over 90, som allikevel ville ha dødd? Med «underliggende» sykdom(-mer)? I Norge er det også delvis slik, iflg nye tall. Så er jo spørsmålet; beskytter vaksinen mot smitte og sykdom, slik det blir påstått? Er ikke det hele vitsen med vaksiner? 100% beskyttelse er det vel ingen som får, men uansett.. Eller har agendaen hele tiden vært en annen??

Heimdal
8 måneder siden

Horribelt…vaksinen har vært hele agendaen siden skremselspropagandaklippene av folk som la seg rett ned og spilte «død» i gatene fra Kina og likeså oppstillings-fryserhengerne i Usa og alle de tomme sykehusene rundt om i fleste land. En «dødelig pandemisituasjon» der begravelsesbyråer har gått ut med at det er færre folk som har dødd siste året enn før… Nylig har Danmark og Norge konkludert med at Covid19 er å betrakte som de andre luftveisvirusinfeksjonene som influensa og forkjølelse. Samme vaksineindoktrineringen og kampanjene så vi tilbake under svineinfluensapandemien, der folk ble nærmest tvingt til å ta den og fikk en rekke helseproblemer… Les mer »