Hjem Nyheter Norden 75 prosent av «asylbarna» er over 18 år, viser undersøkelse

75 prosent av «asylbarna» er over 18 år, viser undersøkelse

2

MASSEINNVANDRING 75 prosent av de såkalte enslige mindreårige asylsøkerne lyver om sin alder, viser en svensk undersøkelse.

Det svenske Migrationsverket gjennomførte nylig alderstester på såkalte enslige mindreårige asylsøkere. Ifølge testresultatene så lyver tre av fire om sin alder, og er egentlig over 18 år.

Totalt var det 581 såkalte asylbarn som ble testet. Av disse så skal 442 ha vært over 18 år, og 134 «trolig under 18 år». Testene ble gjennomført av Rättsmedicinalverket.

Kilde:
Undersøkelse: Tre av fire enslige, unge asylsøkere trolig over 18 år

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Drap koster livstid innenfor murene, ifølge regimets lover og regler. Det, å utvikle drapinstinktet, koster livstid i naturtilstanden. Det, å lære rovdyrets instinkter fra bjørn, ulv og ørn, tilhører «sjamanismen». Det, å utvikle draken, er den første Gralrunen. Det, å ha kjempet imot draken og vunnet seier, er Siegfried, eller Sigurd drakedreper. Det handler om instinkter. Når en jager feministene over i husmorforeningen «Bjørkrunen», og gir dem en kokebok, og sier de skal holde kjeft, så er det for å beskytte dem. Det, å utvikle drapinstinktet, krever ren og uforstyrret mannskraft. Det er ingen likestilling i rovdyrenes verden. Kun seier… Les mer »

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Operasjon «Kong Sverre» handler om å utfordre «hoffjøde nummer ett», for å ta makten over Politiet og Forsvaret, og deretter invadere Sverige for å ordne opp. I sagatiden var det skaldenes oppgave å kvede hyllest til kongen. Skaldene kan også gjøre det motsatte, og kvede tyrannen ned i helvete, og bruke ukebladene som dasspapir. §100 gir skalden ubegrenset råderom, ettersom frimurerlosjen er uten sanksjonsgrunnlag på vegne av monarken, som selv ville måtte anlegge injuriesak imot storskrytende skalder. Secret Service kan naturligvis kverke Kong Sverre. Det er lokkematen. Kong Sverre bruker seg selv som åte i drakekampen. Forsøk på likvidering vil… Les mer »