Hjem Nyheter 8 år gamle barn skal injiseres kjønnshormoner i trans-eksperiment

8 år gamle barn skal injiseres kjønnshormoner i trans-eksperiment

7

HOMOLOBBYEN Barn ned til åtteårsalderen kan nå få hormoner av det andre kjønnet injisert i kroppen, i et eksperiment i USA rettet mot individer med såkalt kjønnsdysfori.

Det er Children’s Hospital i Los Angeles som har satt i gang en femårs forskningstudie, støttet av de amerikanske myndighetene gjennom National Institutes of Health (NIH) med 5,7 millioner dollar, som vil se på virkningene av å injisere kjønnshormoner av det motsatte kjønnet – på barn. Allerede nå derimot kan barn i USA helt ned til åtteårsalderen få pubertetsblokkere: hormoner som stanser puberteten i påvente av at de kan injiserers med hormoner av det motsatte kjønnet.

– Tenk å gi åtte år gamle jenter testosteron. De er i tredje eller fjerde klasse. Det er utrolig, men det forekommer, sa endokrinologen Dr. Michael Laidlaw til et Heritage Foundation-panel.

Laidlaw mener at slike eksperimenter brukes for å fremskyve såkalt transbekreftende terapi, da det mangler kliniske undersøkelser som sier noe om dette er helsemessig bra for barn. Man vil da blokkere puberteten til barn, for deretter å «bekrefte» deres identitet. Laidlaw frykter at det snart vil gå så langt at man på fireåringer fjerner testiklene til et barn som identifiserer seg som transkjønnet.

Les mer: Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress

Videre gis pubertetsblokkere på fullstendig uvitenskapelig grunnlag:

– Det finnes ingen objektiv test for å diagnostisere dette, men likevel gir vi veldig skadelige terapier på grunnlag av ingen objektiv diagnose, sa Laidlaw.

Det er en kjensgjerning at disse individene både før og etter behandlingen i utpreget grad sliter med psykiske problemer, mens de før mener å tilskrive problemene til å være født i feil kropp, til etter å innse at problemene vedvarer selv med «kjønnskorrigeringen». Sistnevnte erkjennelse vil da også føre til betydeligere større problemer enn de tidligere hadde. Både pubertetsblokkere og kjønnshormonbehandling gjør barnet vanligvis sterilt, noe som barn ikke er modne nok til å forutse konsekvensene av.

Leger som setter spørsmålstegn ved praksisen med kjønnskorrigering av barn blir imidlertid utstøtt og forsøkt marginalisert. Ofte mister de sine posisjoner, rapporterer Dr. Marian Rutigliano ifølge RT.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordboer
Nordboer
3 år siden

Fy så jævla sykt

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Fy f*n så äckligt sjukt.
Tänk på att det är sånt ni stöttar ni som deltar på Pride. En normalisering av barnmisshandel.
Menar de att en åttaåring är en sexuell varelse är steget inte långt bort till legalisering av pedofili.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Vanligvis er det ikke tillatt å eksperimentere medisinsk med mennesker, bortsett fra i randomiserte forsøk, der halvparten får narremedisin og halvparten «ekte saker». Så kan voksne, samtykkende personer få prøve ekperimentell medisinsk behandling, feks i kreftbehandling. Men BARN, som ikke har forutsetninger for å forstå effekten av det de blir utsatt for, hverken på kort eller lengre sikt? Barnemishandling, overgrep; det er det det er, i realiteten. Barn må veiledes, ikke villedes!

Reodor
Reodor
3 år siden

Dette er barneofring!!!

Knus homolobbyen!!!

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Helt sykt.

Hele opplegget stinker jøde ?

Kjell Erik Midtgård
Kjell Erik Midtgård
3 år siden

Overveldende mange «transkjønnede» har autismespekterforstyrrelse. Autismespekterforstyrrede er 700% mer representert enn nevrotypikere (normale) i kategorien «Transkjønnede.» Det er enorm feildiagnostisering av mennesker med autismespekterforstyrrelse, og det gir seg slike tragiske utfall. Desverre har man gjort industri på bekostning av disse autismespekterforstyrrede, det er politisk spekulasjon i å gjøre dem til transkjønnede. Gutter er langt mer representert i autismespekterforstyrrelser enn jenter. Det er sterk korrelasjon mellem vaksiner og autismespekterforstyrrelser. Vaksiner inneholder kvikksølv og aluminium, begge sterke nevrotoksiner som kan skade nærvesystemet / hjernen. I Japan hadde man langt mindre andel autismespekterforstyrrede barn enn i Vesten, inntil man begynte med samme vaksineregime… Les mer »

trackback
9 måneder siden

[…] – jøden som innførte «kjønnskorrigering» FILM: The dangers of a transgender ideology 8 år gamle barn skal injiseres kjønnshormoner i trans-eksperiment Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress Foreldre trues når de protesterer mot […]