Hjem Nyheter Europa 8-årig tysk jente stukket av araber på skolen – lærerne dekket over...

8-årig tysk jente stukket av araber på skolen – lærerne dekket over hendelsen

1

FLERKULTUR Den 8 år gamle jenta Yara gikk inntil nylig på en skole med en majoritet av ikke-tyske barn. Der ble hun utstøtt og mobbet og til og med overfalt og stukket med et skarpt objekt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=61&v=mjY0mv39nDo

Tysk TV sendte nylig en reportasje med en hjerteskjærende historie om den lille jenta Yara og hennes mareritt på skolen. 8-åringen var den eneste eleven i klassen som snakket tysk, og på skolen var majoriteten av elvene enten tyrkere eller arabere.

– De var nødt til å ansette en tolk til å oversette alt fra tysk til tyrkisk eller arabisk for at utlendingene skulle forstår hva foregikk i skolen. Jeg følte meg litt borte, og det var da jeg skjønte hvordan det må føles for datteren min, sier jentas far, Mike F.

Mobbingen av den etnisk tyske jenta ende til slutt med at hun ble stukket i magen med et skarpt objekt av en rasefremmed elev ved skolen.

– Hun ble presset ned av et arabisk barn som hun ikke engang kjente. Barnet stakk henne magen med en skarp gjenstand, sier jentas far.

– Hun løp til læreren og fortale hva som hadde skjedd. Hun hadde vondt og blødde, men læreren bare bagatelliserte hendelsen og tvang datteren min til å være værende på skolen resten av dagen, fortsetter faren.

Etter hendelsen fikk jentas far plassert henne på en annen skole hvor hun nå trives og har fått venner igjen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurer
Anonymsurer
3 år siden

«We must secure the existence of our people and a future for white children.» 14/88