Hjem Nyheter Europa 90% av innvandrerne i Østerrike mottar sosialhjelp

90% av innvandrerne i Østerrike mottar sosialhjelp

2

MASSEINNVANDRING Ifølge Østerrikes innenriksminister mottar hele 90 prosent av landets innvandrere sosialhjelp, hvilket byr på store økonomiske utfordringer.

Wolfgang Sobotka

Østerrikes innenriksminister, Wolfgang Sobotka, forteller ovenfor landets største avis Kronen Zeitung at hele 90 prosent av innvandrerne mottar sosialhjelp, hvilket er en enorm belastning for landets velferd og økonomi. Han motsetter seg nå EUs direktiv om å åpne landets grenser ytterligere.

– Vi hadde opptil 15 000 flyktninger om dagen i noen dager, i dag er det i gjennomsnitt 30. Det er viktig å holde press på de som bringer innvandrere ulovlig til Europa via Middelhavet og på andre måter, forteller Sobotka.

Masseinnvandringen over Middelhavet ble minsket med hele 87 prosent etter at Italia innførte en avtale med Libya om å jage vekk menneskesmuglere, samt overvåke kysten med nyinnkjøpte kystvaktbåter. Dette skapte vrede blant globalistene i Brussel, som nå driver en intens lobbyvirksomhet for å opphøre avtalen, samt presse samtlige europeiske nasjoner til å fjerne grensekontrollen og tvinge de til å ta imot nye bølger av innvandrere fra den tredje verden.

Kilde:
90% of Immigrants in Austria on Social Welfare

Relaterte artikler: 
Sveriges innvandringsminister opprørt over brems i masseinnvandringen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Källor: 90% of Immigrants in Austria on Social Welfare 90% av innvandrerne i Østerrike mottar sosialhjelp […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Er det noen overraskelser her? Spør de som kjenner f.eks. somaliernes «bidrag» til fellesøkonomien i Norge. En gjennomsnittlig IQ på ca 70 forklarer det meste, samt en inngrodd motstand mot alt ærlig arbeid.