Hjem Nyheter 95-åring deportert fra USA – var vakt ved tysk arbeidsleir under krigen

95-åring deportert fra USA – var vakt ved tysk arbeidsleir under krigen

3

JØDISK MAKT En nå 95 år gammel tidligere tjenestemann ved arbeidsleiren Trawniki har blitt fratatt sitt amerikanske statsborgerskap. Nå har han blitt deportert til Tyskland for å stilles for retten for sine «aktiviteter» under andre verdenskrig.

En mann ved navn Jakiw Palij, som nå er 95 år gammel, ble mandag deportert fra Queens i USA til Tyskland.

Da immigrasjonsmyndighetene på 1990-tallet oppdaget at Palij, som flyttet til USA i 1949, under andre verdenskrig hadde arbeidet som vakt ved arbeidsleiren Trawniki, førte det til at han i 2003 mistet sitt amerikanske statsborgerskap som han hadde mottatt i 1957. Nå har han blitt deportert til Tyskland, hvor han ifølge det jødiske telegrambyrået JTA «kan» blir stilt for retten for sine «handlinger» under sin tid som leirvakt.

Illegal, statsløs krigsforbryter som ikke har begått noen krigsforbrytelser

Jøder fra New Yorks kongressdelegasjon krevde i fjor at president Donald Trumps administrasjon skulle deportere Palij på grunn av hans «krigstidsaktiviteter, menneskerettighetsbrudd og immigrasjonsbedrageri». Ifølge en amerikansk domstol hadde Palij vært assessor i retterganger mot arbeidsfanger i leiren, selv om domstolen ikke har kunnet bevise at han skulle ha utført noen drap.

I en uttalelse fra Det hvite hus som ble sluppet etter at Palij hadde landet i Tyskland står det at president Donald Trump hadde besluttet at innvandrings- og tollmyndigheten skulle «fjerne denne krigsforbryteren fra USAs jord».

«Til tross for tidligere deportasjonsbeslutninger som ble fattet allerede i 2004 har tidligere administrasjoner ikke klart å fjerne Palij. For å beskytte løftet og friheten til holocaustoverlevende og deres familier, har president Trump prioritert fjerningen av Palij», står det videre i uttalelsen.

Trump har satt press på Tyskland

Unnlatelsen av å deportere Palij kom tidligere av at Tyskland, Polen og Ukraina nektet å ta imot ham. At disse landene har blitt spurt kommer av at Palij var polsk statsborger fra et område som nå tilhører Ukraina. På grunn av landenes tidligere vegring har Palij levd som statsløs i et rødt mursteinshus i Queens sammen med sin kone, som nå er 86 år gammel. Deportasjonen innebærer at paret må skilles fra hverandre.

Nå har Tysklands utenriksminister sagt at deres beslutning om å akseptere at Palij deporteres til Tyskland viser at landet tar sitt «moralske ansvar». Tysklands sionistiske utenriksminister Heiko Maas sier til avisen Bild at de som har «begått de verste forbrytelsene for tyskernes regning» skal stilles til ansvar.

Jødenes hat triumferer enda en gang

Jøden Efraim Zuroff som er Øst-Europas sjef for Simon Wiesenthalsenteret skriver i en uttalelse at en «14 år lang kampanje har endelig blitt kronet med fremgang; Trawnikivakter fortjener ikke privilegiet å bo i USA og dette har endelig blitt oppnådd i natt».

Jøden Edward Mosberg, en 93 år gammel såkalt holocaustoverlevende fra Polen, som nå er en rik byggherre i New Jersey, sier at til tross for at «beslutningen kommer sent, er det en bra og positiv handling og vi er takknemlige mot USA for at denne djevelske mannen skal bli straffet for sine forbrytelser». Mosberg sa dette på tirsdag under en tur på Auschwitz’ minnemuseum i Polen som han besøkte sammen med fire republikanske kongressmedlemmer, som en del av en delegasjon fra «Påminnelsesgruppen fra holocausts dyp».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
3 år siden

Den som fortsatt hyller Donald Trump er å anse som falsk opposisjon

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Jødenes hat mot Amalek, aka Tyskland i to kriger, tar aldri slutt. En olding skal utvises og kanskje stilles for retten for angivelige krigsforbrytelser, om jødene får det som de vil. Og deres medgjørlige ærendssvenner gjør jobben for dem, «for fear of the Jews», som det står i Johannnes’ evangelium.

Arni
Arni
3 år siden

I JewSA er det jödene som bestemmer omtrent alt av viktighet. Forfølgelse og plaging av oldinger er for dem ikke for nedrig. Ingenting er for nedrig for dem i deres strev med å opprettholde sine løgner – i dette tilfelle noen av verdens største løgner, for ikke å si de største, dvs. Holoca$h-løgnene.