Hjem Nyheter Europa 96 år gammel SS-veteran tiltales for «hatkriminalitet»

96 år gammel SS-veteran tiltales for «hatkriminalitet»

4

TYSKLAND Den 96 år gamle SS-veteranen Karl Münter klarte å unngå dødsstraff i Frankrike etter andre verdenskrig. Nå tiltales han derimot for «hatkriminalitet» for å ha fortalt hvorfor han (ikke) skjøt ihjel en gruppe fanger under krigen, samt for å ha kritisert «holocaust»-myten.

Den tidligere SS-veteranen Karl Münter var under andre verdenskrig offiser i 12. SS-Panzer-Division «Hitlerjugend». I 1949 ble han dømt in absentia av en fransk domstol for en påstått massakre på 86 krigsfanger. Münter unnslapp dødsstraffen ved å forlate landet – og forbrytelsen, hvis gyldighetstid nå har utgått, kan han ikke lenger straffes for.

I et intervju med tysk tv som nylig ble gjennomført med den 96-årige veteranen valgte han å forklare hvorfor krigsfangene ble skutt – nemlig fordi de rømte.

– Hvis jeg arresterte mennene er jeg ansvarlig for dem. Og hvis de rømmer har jeg rett til å skyte dem, sa Münter.

Derimot hevder han bestemt at det ikke var han som skjøt de 86 mennene, men at han kun var tilstede da det skjedde. På spørsmålet om han angrer sin deltakelse i den såkalte massakren svarte han:

– Nei, absolutt ikke. Hvorfor skulle jeg? Jeg avfyrte ikke et eneste skudd.

Münter sa også i intervjuet at han er nostalgisk overfor Det tredje riket, og uttrykte revisjonistiske meninger.

– Det var ikke millioner av jøder i Tyskland på den tiden, det har allerede blitt motbevist. Dette tallet, seks millioner, det er ikke korrekt, sa Münter.

I følge britiske Daily Mail har Karl Münter siden krigens slutt levd et tilbaketrukket liv i Niedersachsen, hvor han jobbet for posten, samtidig som han opp gjennom årene har besøkt «høyreekstreme arrangementer» og har blitt et «ikon for tyske nynazister».

For sin uttalelse i intervjuet mistenkes den 96 år gamle Münter nå for hatkriminalitet. Hvis han dømmes for tankeforbrytelsen risikerer han opp til fem års fengsel.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Jødene, og deres håndlangere, ikke minst i Tyskland, har som motto; never forgive, never forget. Da skal oldinger hentes ut fra sine hjem eller sykehjem, stilles for en show court og dømmes for mere eller mindre fiktive «krigsforbrytelser», slik at alle skal minnes på at å sette seg opp mot jødisk makt skal straffes, til evig tid.

Reodor
Reodor
3 år siden

Der Volkslehrer (Nikolai Nerling) la ut en video (på tysk) for noen dager siden der det kom fram at Karl Münter nylig ble angrepet i sitt eget hjem.

https://youtu.be/P7FVJTRVmUE

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Å dømme en 96 åring til 5 års fengsel er vanvidd.

La mannen leve i fred!

Einar O
Einar O
3 år siden

Hva faen er «hatkriminalitet»?