Hjem Nyheter 96 år gammel tidligere leirvakt tiltalt for «medvirkning til massedrap»

96 år gammel tidligere leirvakt tiltalt for «medvirkning til massedrap»

3

«HOLOCAUST» Det tyske rettsvesenet har valgt å tiltale en 96 år gammel tidligere leirvakt, som i en kort periode hadde sitt arbeid i arbeidsleiren Majdanek under andre verdenskrig.

Heksejakten på mennesker som på ett eller annet vis var delaktig i Tysklands forsøk på å bryte seg løs fra globalismens sjakler under andre verdenskrig fortsetter. Nå har tysk rettsvesen tiltalt en 96 år gammel mann for å ha vært «medskyldig» i de påståtte drap på 17 000 mennesker i arbeidsleiren Majdanek under andre verdenskrig.

Mannen skal ha arbeidet i et vakttårn i leiren mellom august 1943 til januar 1944 og anklages derfor for å ha vært klare over og bistått med med de påståtte drapene. Frihetskamp har tidligere skrevet om den anti-tyske krigspropagandaen som holocaust-bløffen i virkeligheten er.

Kilde:
Tyskland åtalar 96-årig lägervakt

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
5 år siden
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

En «detalj» bør tas med her; de jødisk-bolsjevikiske anklagene i Nürnberg hadde et vanvittig tall på 1.5 millioner drepte i Majdanek! De nåværende «offisielle» tallene ligger rundt 80 tusen, og sannsynligvis døde(ikke drepte, men av tyfus, bl.a.), mellom 40 og 50 tusen her iflg gode revisjonistiske beregninger. Sannheten kommer for en dag, om enn langsomt. Men propagandakvernen går, uavlatelig. Aldri glemme, aldri tilgi.. Jødenes hat mot oss goyim varer evig. Glem ikke det. Glem aldri det.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Tyskland idag er et sykt diktatur. Disse korrupte globalist-dommerne skal selv bli dømt for sine kriminelle handlinger. Slike nidinger har ingen ære.