Hjem Nyheter Utenriks 98 prosent av britene vil ikke ha flere innvandrere

98 prosent av britene vil ikke ha flere innvandrere

0

ENGLAND: Situasjonen i England har gått så langt at ikke engang massemedia lenger kan tie stille. Nå oppfordrer den britiske tabloid-avisen Daily Express til å stoppe «arbeidskraftsinnvandringen» fra Romania og Bulgaria – og en overveiende majoritet holder med.

SausageServlet-440205-460x272_ny

Konsekvensene av flerkulturen i England er nå så store at de ikke lenger kan legges skjul på. Den britiske tabloid-avisen Daily Express lanserte i går kampanjen «The Crusade» med det mål å overtale regjeringen til å stoppe den såkalte arbeidskraftsinnvandringen fra Rumania og Bulgaria. For å illustrere kampanjen viser man bilder av de som kommer fra disse landene, nemlig sigøynere.

Over 12 000 personer har allerede skrevet under avisens navneliste og 98 prosent av de som har deltatt i avisens telefonundersøkelse er enige om at Storbritannia «burde stenge landets grenser for ALLE nye innvandrere».

Avisens anti-innvandringskampanje har vekket negative reaksjoner hos media i blant annet Sverige, som vil fortsette å oppfordre til masseinnvandring. SvD mener at kampanjen har «fått kritikk» og lar personer som beskriver den som «en menneskefiendtlig kampanje i journalistisk forkledning» uttale seg. Kampanjen har også vekket hodebry blant mange, ettersom aviser i vår tid sjelden eller aldri har gitt uttrykk for folkets mening på den måten som vi ser her, men har i stedet alltid vært et redskap for flerkultur og masseinnvandring.

England har de seneste årene hatt store problemer med kriminalitet fra sigøynere.

Artikkelen ble opprinnelig publisert på Nordfront.se.

Kilder:
98% demand a ban on new migrants as thousands support our Crusade
98 procent av britterna vill inte ha fler invandrare

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg