Hjem Nyheter «Å se Django vekket opp mitt begjær til å drepe hvite mennesker»

«Å se Django vekket opp mitt begjær til å drepe hvite mennesker»

Quentin Tarantinos nye film Django Unchained har vekket begjæret hos antihvite til å drepe hvite mennesker.

Hollywood, som er kjente for filmer med et antihvitt budskap, har sammen med Quentin Tarantino, regissøren bak Inglorious Basterds, skapt filmen Django Unchained. Filmen handler om en negerslave, spilt av Jamie Foxx, og utspiller seg i tiden før den amerikanske borgerkrigen. Slaven bryter seg fri og gir seg ut på et hevnfylt eventyr sammen med en dusørjeger for å redde sin kone (også slave), samt å drepe hvite mennesker. I filmen får Leonardo Di Caprio spille en ond hvit plantasjeeier.

Nordfront.se har tidligere rapportert om hvordan Jamie Foxx i et «talkshow» kommenterte om sin rolle i filmen: «det er fint å få drepe hvite mennesker», «det er bra å være svart» og «svart er det nye hvite». Noen har i etterkant ment at Jamie Foxx bare spøkte, mens andre har påpekt at det aldri hadde blitt oppfattet som en spøk om en hvit person hadde uttalt seg slik om svarte.

Nå har det vist seg at deler av Tarantinos og Foxx’ fans ikke har oppfattet dette som en spøk, men blodig alvor. The Examiner skriver om hvordan filmen har ledet til at flere kinobesøkere har twitret om å drepe hvite mennesker og refererer til Twitchy.com som har listet opp flere av disse uttalelsene. Foruten det antihvite budskapet inneholder filmen også veldig mye vold, som i kombinasjon kan ha «vekket begjæret til å drepe hvite mennesker», skriver en person på Twitter.

Twitchy3-460x340