Hjem Nasjonal kamp Absurd hetsartikkel fra kommunistene i Radikal Portal

Absurd hetsartikkel fra kommunistene i Radikal Portal

16

HETS Kommunistene i Radikal Portal publiserte lørdag en vanvittig løgnartikkel om Den nordiske motstandsbevegelsen og aktiviteten i Lillehammer.

Propagandaartikkelen er forfattet av kommunisten og løgneren Joakim Møllersen, som tidligere har arbeidet som journalist i Klassekampen, og inneholder en salig blanding av løgn, hets og absurde påstander.

Møllersen omtaler blant annet Den nordiske motstandsbevegelsen som en «nynazistisk terrororganisasjon» og hevder seg være oppriktig opprørt over at politiet som var på plass i Lillehammer tillot at en politisk organisasjon fikk lov til å dele ut flyveblader. Som kommunist ser vel Møllersen helst at grunnlovsfestede rettigheter ikke skal gjelde for personer med politiske ytringer han ikke liker.

Deles det ut politisk informasjon som Møllersen ikke liker, bør Grunnloven oppheves og aktiviteten avsluttes.

«Organisasjonen har blitt knyttet til tre terroraksjoner i Sverige den siste tida både mot innvandrere og mot venstresida. Ved en lignende aksjon i Finland i fjor høst tok de livet av forbipasserende», skriver Møllersen.

De såkalte terroraksjonene har Motstandsbevegelsen omtalt tidligere i en offisiell uttalelse, og blant annet påpekt at svært få opplysninger har fremkommet om saken hittil og at ingen er dømt. Saken er for øvrig heller ikke klassifisert som en «terroraksjon» av svensk politi, og er uansett ikke en del av Motstandsbevegelsens virksomhet.

Den «lignende aksjonen» som Møllersen omtaler, er hendelsen fra ifjor høst i Helsinki, hvor en aggressiv narkoman (og meningsmotstander) ble irettesatt etter å sammen med sine venner ha oppført seg truende og aggressivt mot organisasjonens aktivister. Mannen omkom en uke senere, men hans dødsfall var ikke forårsaket av bråket som oppstod med organisasjonens aktivister, noe også tingretten i Helsinki slo fast.

Møllersen hevder videre at politiet i Norge beslagla våpen og narkotika fra medlemmer i Motstandsbevegelsen i 2014. Dette er også en løgn, da det såkalte medlemmet kun var en 16 år gammel bekjent av støttemedlemmer i organisasjonen.

Møllersen bedrar sine lesere og later som han har intervjuet en opprørt og bekymret såkalte tilfeldig forbipasserende, som egentlig viser seg å være den tidligere partilederen i Rødt, kommunisten Turid Thomassen. Til sin meningsfelle hevder Thomassen at Motstandsbevegelsen er «farlige» og at mange skal ha «følt ubehag av aksjonen».

Videre hevder Thomassen at hun «konfronterte nazistene en etter en og spurte hva de gjorde i Lillehammer og hvor de var fra». Sjef for Rede 1, Tommy Nyberg, bekrefter at Thomassen var tilstede, men at det dreide seg om noen «konfrontasjon» er han uenig i.

– Ja, det var en masete og psykotisk kjerring som sprang rundt og lurte på hvorfor vi var tilstede og hva alle het. Jeg antok at det var en mentalpasient av noe slag, men at det var en rabiat kommunist virker jo mer sannsynlig. Det ene utelukker i og for seg ikke det andre.

Artikkelen kan leses i sin helhet HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Olsen
5 år siden

Artikkelen han skrev var mildt sagt uprofesjonell og farget av sine egne forestillinger.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Typisk rasist å spørre hvor folk kommer fra. Den psykodama burde ta seg en bolle.

Sunnmøring
Sunnmøring
5 år siden

Apatisk venstreradikal

Naturligvis, og som vanlig opptatt av å hindre anna enn marxistisk, anti-nasjonal ‘aktivitet’/ytring. Avfall!

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

søksmål? slike utsagn skaper presedens. » de har ingen dekning i det heletatt for slike kommunist fantasier, Møllersen har jo tydelig et kriminelt forhold til sannheten… han må stoppes… «Organisasjonen har blitt knyttet til tre terroraksjoner i Sverige den siste tida både mot innvandrere og mot venstresida. Ved en lignende aksjon i Finland i fjor høst tok de livet av forbipasserende», skriver Møllersen.» Dette er jo reinspikka kommunistløgner fra en ond sjel som ønsker livet av det Nordiske folk.

Motstandsmann
Motstandsmann
5 år siden

Ser ut som om Møllersen har en nese for folkefiendtlige ideologier.

Thomas Mosveen
Thomas Mosveen
5 år siden

Hmmmm,den neseryggen minner meg om noe. Kanskje….

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Thomas Mosveen
5 år siden

Ørnulf Ørn

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Motstandsmann
5 år siden

Gribbe Gribbestad.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Thomas Mosveen
5 år siden

░░░░░░░░░░░░░░▄▄▀▀██▀▄▄▒
░░░░░░░░░░░░▄▀░▄▀▀░░░▒▒▀▀▄
░░░░░░░░░░░▐░▄▀░░░░░░░░░░░█
░░░░░░░░░░░▌▌▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
░░░░░░▄▄▄░▐▒▒▒▒▒▒░░▒▄▄▄▄░▄░░▌
░░░░▄▀░▄░▐▐▒▒▒▒▒░░░▀░░░░▀░▄▀▐
░░░█░▌░░▌░▐▐▀▄▒▒░░░▒▌██▐░░▌▄▐
░░▐░▐░░░▐░▌▐▐░▒░░░░░░▀▀░░░░░▀▌
░░▌░▌░░░░▌▐▄▀░▒▒▒░░░░░░░▄▀▄░░▐
░▐▐░▌░░░░▐▐░▌▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▄▄▄░░░▌
░▌░░▌▌░░░░▌░▐▒▒▒▒▒▒▄▄▄▄▄▄▄▄▀▄▄▀
░▐░░▌▌░░░░▐░░▌▒▒▒▒▒▄▀█▄▄▄▄▀
░▌▌░▌▌░░░░░▌░▐▒▒▒▒▒▒▀▄▀▀▀▄
▐░░░▐▐░░░░░▐▐░▌▒▒▒▒▒▒▒▀▀░▄▀█
▌▌░░░▌▌░░░░░█▐░▌▒▒▒▒▒▒▒▄▀░▄▐▄▄
▌░░░░▐▐░░░░░░▀░▐▒▒▒▒▒▄▀░░░▀▀▄▀▌
░░░░░░▌░░░░░▄▀█▄█▄▀▀░▀▄░░░░▀░▀▐
░░░░░░▐░░░░░░░▌░░░░░░▐▐░▀▄▀▄▀▄▀
░░░░░░░█░░░░░▐░░░▌░░░█▀▀▄▀▄▀▄▀
░░░░░░░░▀▄░░▄▄▄▀▐▄▄▀▀
░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄▀

trackback
5 år siden

[…] Absurd hetsartikkel fra kommunistene i Radikal Portal Nynazistisk terrororganisasjon aksjonerte i Lillehammer – politiet lot dem holde […]

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

I alle år har disse individene bedrevet meningsterror mot annerledestenkende – fysiske angrep har vært normen. Når så denne «damen» ser at noen likevel våger å fremme sitt budskap uten den minste frykt, ja så ble nok dette i overkant vanskelig å håndtere. Jeg vil anta at hun ble «sjokkskadet», og dermed mistet litt av kontrollen slik at sitt naturlige «rabiate jeg» kom til syne 🙂 For øvrig fortjener Joakim Bøllerseen hyllest for sine fantastiske kreativite evner. Hvis denne artikkelen er representativ for hans «gibberish’ske» evner så spår jeg en lysende karriere innenfor skjønnlitteraturen. Speseilt denne setningen fortjener ros: «Ved… Les mer »

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Odelen er Tinget. Derfor er kommunistenes hat imot Odelen også rettet imot Tinget. Odelen defineres ut i fra de blodlinjer, som skapte det første Tinget, som en våpenhvile i naturtilstanden. Ettersom Odelsvesenet er synonymt med den opprinnelige Kristendommen, så ble nordboerne i grunnen aldri kristnet. Nordboerne omdøpte blot Odelsvesenet til Kristendom, da de gikk over til runesystemet, som de mottok fra druidene på De britiske øyer. Dette ble gjort som vedtak på Tinget. Dvs kristningen er dømt som en Dom. Det følger derfor, at kristningen er en kristen Dom, dvs Kristendom. Kommunismens angrep på Kristendommen er derfor et angrep på… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Det er ryggmargsrefleksen til judeokommunister som slår ut her. Kunnskaper og argumenter har de ikke, og da er «nazi» og «Hitler» det de tyr til, gjerne med noen gasskamre i tillegg. Mange er redningsløst fortapt i kulturmarxistisk hjerneatrofi, mens et mindretall kanskje kan reddes.

knut
knut
5 år siden

Hyll Hitler

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Wow! Sjekk ut det grevet på Møllersen i profil! Ser ut som han har gjort et desperat forsøk med rettetang og hårbleking for å skjule sitt genetiske opphav 🙂

Mysil Bergsprekken
Mysil Bergsprekken
5 år siden

Litt av ett nebb på han kommunist kråka.