Hjem Artikler Absurde meningsmotstandere og nasjonalsosialistisk kamp

Absurde meningsmotstandere og nasjonalsosialistisk kamp

2

FRIHETSKAMP Sjefredaktør Martin Oppegaard oppsummerer her Frihetskamp i sommermånedene juni og juli.

I sommer har redaksjonen hatt ferieavvikling og oppsummeringen for juni uteble. I denne månedsrapporten tar jeg derfor for meg både juni og juli. Til tross for varmen har aktiviteten til ikke bare Frihetskamp, men også Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister vært veldig høy. Det har vært aksjoner mot homolobbyen, trakasserier fra PST, absurde forbudsforslag fra latterlige kommunister, invasjon av politikeruken Almedalen, bestigning av fjell og mye mer. Sommeren er snart over, og valgkampen i Sverige begynner virkelig å ta av. Det blir mye aktivitet også fremover – vi sees om en måned!

Aktivisme og latterlige kommunister

Motstandsbevegelsen har som vanlig hatt stor aktivitet, også i sommer. I juni gjennomførte Rede 3 en stor-offensiv i Bergen som engasjerte Frihetskamps lesere i kommentarfeltet. Rede 3 hadde også tidligere i juni aksjonert mot den dekadente homofestivalen Bergen Pride.

I juni mottok Frihetskamp eksklusive bilder fra uavhengige nasjonalsosialister som hadde aksjonert mot den dekadente skulpturen «analplugg-gnomen» i Ekeberg skulpturpark i Oslo.

Lørdag 9. juni ble historisk da alle aktive reder i Norge gjennomførte offentlige aktiviteter samtidig! Denne fellesaksjonen vant deretter konkurransen om månedens beste aktivitet i vår podkast Frontlinjen.

I Danmark knyttet Den nordiske motstandsbevegelsens danske gren vennskapsbånd med det tyske partiet Der Dritte Weg, noe som ble godt mottatt av våre lesere. Den siste dagen i juni ble den første offentlige flyvebladsutdelingen i Danmark arrangert. Gratulerer, Danmark!

I begynnelsen av juli kunne vi avsløre at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har samarbeidet med bankene for å påvirke det svenske valget nå i høst. Personer som donerte penger til Motstandsbevegelsens kampanje mot bankene ble trakassert av PST og Haakon Forwald kommenterte dette i en artikkel på Frihetskamp. I slutten av måneden fikk PST uimotsagt lyve om organisasjonen i en artikkel der Haakon Forwald ble intervjuet av den samiske avisen Ságat. Selve intervjuet var det ingenting å utsette på, og avisen fikk pluss i margen for dette.

Motstandsbevegelsens aktivister har flere ganger aksjonert i Moss, og i juni kunne Frihetskamp publisere en artikkel som viste hvordan kommunistpakk fra byen hadde konstruert en fantastisk historie i sine hoder for å rettferdiggjøre sitt fiendeskap til vår bevegelse.

Moss kom atter i rampelyset da byen ble skueplass for en «dramatisk» offentlig flyvebladsutdeling arrangert av Motstandsbevegelsen. Den kommunistiske løgnhalsen Eirik Tveiten fra det folkefiendtlige partiet Rødt fikk uimotsagt spre sitt absurde oppgulp i lokalavisen Dagsavisen Østfold og mante til forbud av Motstandsbevegelsen – i Moss by.

Etter samme offentlig aksjon i Moss publiserte Frihetskamp en artikkel med bilder av såkalte antifascister som hadde reist til byen for å forsøke å forstyrre vår aksjon, bare for å bli anholdt av politiet før Motstandsbevegelsens aktivister rakk å gjøre noe.

I sommer ble Norge utvidet med et nytt rede, Rede 6. Aktivistene fra Rede 6 har ikke spart på kruttet og gjennomførte både offentlige og spektakulære aktiviteter i juli, som flyebladsutdelinger på fly til og fra Almedalen!

Den nordiske motstandsbevegelsens finske gren arrangerte sine Fremtidsdager i juni hvor det blant annet ble holdt taler, forelesninger og idrettsaktiviteter.

I Sverige har politikerne rotet i skuffene og funnet frem til noe de kan bruke for å forsøke å forby den ubekvemme opposisjonen. Det gjenstår å se om de vil ha suksess med dette, og foreløpig kan det virke som annonseringen er et ledd i det omfattende valgfusket som foregår i vårt «demokratiske» naboland.

På vår egen side av grensen kommer det stadig nye absurde forslag fra systemet:

Partiet Rødt sitt latterlige juni-forslag om å forby Motstandsbevegelsen i Moss fikk en godt mottatt oppfølger i «En favoritt i reprise: Kommunister vil forby Motstandsbevegelsen… i Sarpsborg!». Denne gangen er det nabobyen Sarpsborg som Rødt vil forby Motstandsbevegelsen i. Folkeforræderen fikk stå uimotsagt i løgnpressen, og kommunens AP-politiker ville også få litt av glansen og stilte seg positiv til forslaget.

En AP-politiker vil hjernevaske barn med 22. juli-propaganda og innføre en «politi-knapp» på Facebook, som man kan bruke til å rapportere ytringer Arbeiderpartiet misliker til politiet.

At Arbeiderpartiet vil kneble ytringsfriheten og innføre en politistat virker kanskje ikke så rart når man ser hva som finnes blant deres egne rekker. I juli ble en AP-politiker tiltalt for menneskehandel og grove overgrep mot barn. Personens identitet blir hemmeligholdt, i motsetning til dissidenter som setter opp klistremerker eller på andre måter lovlig demonstrerer mot systemet og blir hengt ut i regimemedia.

Les mer

Motstandsbevegelsen inntok Almedalen

Den absolutt største hendelsen i juli var Den nordiske motstandsbevegelsens invasjon av politikeruken Almedalen på Gotland. En snikstart fant sted onsdag 4. juli hvor Motstandsbevegelsens aktivister demonstrerte mot folkeforræderen Annie Lööf. Torsdag, fredag og lørdag var organisasjonens offisielle dager hvor vi hadde kaffebord og holdt taler på ettermiddagen. Vår tilstedeværelse var en massiv suksess og har satt forræderpolitikerne i panikk før det svenske valget nå i høst.

Les mer

Kamp mot homolobbyen

Sommeren er som kjent homolobbyens høytidsesong med dekadente parader og forsøpling av det offentlige rom over hele landet. I juni skrev Frihetskamp om blant annet barnehager som arrangerer homo-parader, en syv år gammel gutt som utnyttes i en pride-parade, en gammel fotballspiller som vil at fotballag skal bære homopropaganda på banen, samt innføring av kjønnsløse garderober i Sverige, med stirrende menn som resultat.

Frihetskamps rapporter om aksjoner mot homolobbyen har skapt mye engasjement hos våre lesere også i juli måned. Det ble aksjonert mot pride-paraden i Oslo sentrum, med oppsett av propaganda og en ambulerende flyvebladsutdeling på Karl Johan. Frihetskamp kunne deretter publisere en bildespesial fra homoparaden i Oslo.

I Kristiansand ble en benk som var blitt tvangsmalt i homolobbyens farger reddet av Motstandsbevegelsens aktivister og malt grønn.

I juli ble det rapportert om en militant homogruppe som har lagt beslag på et friluftsområde i Fredrikstad, hvor de åpenlyst bedriver kriminelle handlinger og bortviser vanlige folk. Motstandsbevegelsen aksjonerte kort tid etter i området og en rapport ble publisert på Frihetskamp.

Les mer

«Holocaust» og hvitvasking av Israel

Et viktig spørsmål for å kunne forstå samfunnet vi lever i i dag er jødespørsmålet. En gjesteskribent skrev i juni om bolsjevikenes massemord i blant annet Sovjetunionen og sammenliknet det med det mer kjente «holocaust» på jøder under andre verdenskrig – med en viktig observasjon at de samme kreftene som lå bak bolsjevikene kontrollerer narrativet om «holocaust».

To notiser fra juni som påviser jødisk makt i vårt samfunn handler om at jøden Ervin Kohn fra Antirasistisk senter anmeldte en rasefremmed rapper for «hatprat», med rapperens påfølgende underkastelse fremfor jøden som resultat.

I Israel ble en jødisk tenåring dømt for å ha ringt inn tusenvis av bombetrusler til jøder, jødiske forsamlinger og flyplasser i USA.

Frihetskamps skribent Arjuna skrev i juli en interessant artikkel om Israels bruk av «pinkwashing» som et ledd i å forsøke å ta fokus bort fra sine krigsforbrytelser ved å fremstille seg som et tolerant og homovennlig samfunn.

Israel fortsatte sitt «filantropiske» arbeid med å evakuere 800 «rebeller» fra Syria, som mistenkes for å være al-Qaida-terrorister. Disse skal naturligvis flyttes til vesten, nærmere bestemt Canada, Storbritannia og Tyskland.

I Sverige har den svenske rikskringkastingen SVT «faktasjekket» Motstandsbevegelsens påstander om «holocaust» og kommet frem til at vi tar «helt feil». Vår søsterside Nordfront faktasjekket deretter SVTs «faktasjekk» og kunne svart på hvitt vise at de lyver. Bevisst eller ikke, «faktasjekken» til SVT var like dårlig som «holocaust»-skrønene de «sjekket».

I Sverige ble det også oppstandelse da en iransk riksdagskandidat for det feministiske partiet Fi i et intervju med partiets egen avis drømte om å deportere alle jøder fra Israel til USA, for med det å oppnå fred i Midtøsten. Jøder raste og det hele endte med at politikeren ble utstøtt av partiet – dette til tross for at partiet innledningsvis hadde stilt seg bak henne.

Les mer

Kriminalitet og flerkultur

Sommeren har i år vært meget beriket av flerkulturen, med to drap på norske tenåringer som resultat. I Vadsø ble 18 år gamle Håvard Pedersen drept; den siktede i saken er en mindreårig asylsøker fra Afghanistan som Frihetskamp kunne rapportere tilhørte et miljø med tilknytning til Den islamske staten. Vadsø har blant annet produsert fire IS-soldater og har store problemer med rasefremmede. I juli ble den 13 år gammel jenta Sunniva Ødegård drept på Varhaug. Den siktede i saken er en «norsk statsborger».

Mens rasefremmedes vold mot etniske nordboere pågår uten stopp, og våre regjeringer importerer «flyktninger» uten ende i sikte, blir hvite mennesker med virkelig behov for hjelp nektet asyl. I Sverge fikk en hvit sørafrikansk familie, som flyktet da deres 5 år gamle datter sto i fare for å bli drept og brukt til «medisinske formål», avslag på sin asylsøknad. Nå venter de i spenning på Migrationsdomstolens avgjørelse.

Les mer

Friluftsliv

Juni fortsatte trenden fra mai med friluftseventyr i den vakre nordiske naturen. Tre turrapporter som fikk oppmerksomhet på Frihetskamp var en tur til Lifjell; Rede 1 besteg Gaustatoppen; og medlemmer fra Rede 2 hadde vært på utflukt til Melshei turområde og Aboretet i Sandnes.

Juli var intet unntak. Denne måneden besteg blant annet medlemmer fra Rede 3 Rundemanen i Bergen; norske, svenske og greske medlemmer og sympatisører besteg Galdhøpiggen; medlemmer fra Rede 2 avla Bynuten i Sandnes kommune et besøk; og Kampgruppe 401 besteg Trolltindan og utforsket grotter.

Les mer

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Revolusjonæren
Revolusjonæren
3 år siden

Veldig bra oppsummering av to fantastiske måneder. Bra jobbet av redaksjonen på Frihetskamp og ikke minst fantastisk jobbet av alle motstandsmenn og -kvinner!

Anders
3 år siden

Härligt att läsa om de norska kamraternas kamp för vårt folk.

Heja Norge!