Hjem Nyheter Abubakers «forsvar»: Stakk ihjel Tommie Lindh på grunn av hans syn på...

Abubakers «forsvar»: Stakk ihjel Tommie Lindh på grunn av hans syn på innvandrere

0

TOMMIE LINDH Nordfront har snakket med aktor i Tommie Lindh-saken, som forteller at Abubaker Mohamad i avhør har forsøkt å forklare knivdrapet med at de to hadde hatt en disputt om «rasisme».

Da tingretten ikke har rukket å behandle begjæringen om innsyn i forundersøkelsen som er blitt levert inn i forbindelse med tiltalen for drapet på Tommie Lindh, har Nordfront.se snakket med aktor om saken. I samtalen fortalte politiadvokat Stina Sjöqvist blant annet at den mistenkte Abubaker Mohamad nylig i slutten av utredningen presenterte nye opplysninger om hvorfor han knivstakk Tommie.

Ifølge Sjöqvist er Abubakers forklaring at det oppstod en disputt mellom ham og Tommie tidligere på kvelden. Disputten skal ha handlet om «hvordan man ser på innvandrere og rasister»:

— Den mistenkte har gitt mange ulike versjoner av hva som har skjedd og hva som ikke har skjedd. Men han har selv nå i en sen fase bedt om et avhør der han har medgitt visse omstendigheter og hvor han jo selv har oppgitt ett – hva skal man si… – et motiv eller at han har følt seg truet på et vis, sier Sjöqvist till Nordfront.

Han påstår altså å ha følt seg truet av Tommie?

— Ja, av noe som har blitt sagt tidligere i løpet av kvelden og eventuelt skulle ha tilknytning til hvordan man ser på innvandrere eller rasister. Men det er han selv som har tatt opp dette spørsmålet, forklarer aktor som også understreker at dette kun er noe den mistenkte påstår.

Abubaker forsøker seg altså på det som fremstår som å unnskylde drapet sitt med at Tommie var «rasist». Dette kan meget godt være en helt oppdiktet etterhåndskonstruksjon fra tiltaltes side og være noe han har kommet på i slutten av etterforskningen dersom informasjon om saken har nådd ham selv om han sitter fengslet.

For øvrig sier Sjöqvist at hun ikke har oppfattet det som at det har vært noen fysisk konfrontasjon mellom Tommie og Abubaker en gang etter den første voldtekten da Tommie blir vekket. Sjöqvist erkjenner at Tommie sammen med den voldtatte kvinnen oppfordret Abubaker til å forlate leiligheten og mener at det er et «definisjonsspørsmål» om det regnes som at Tommie dermed hadde «konfrontert» voldtektsmannen.

— Jeg har oppfattet det som at det er ganske rolig. At [Tommie og kvinnen] holder en lav profil fordi de venter på at politiet skal komme dit, sier Sjöqvist.

Dette motsies av opplysninger Nordfront.se tidligere har fått fra andre kilder, men for øvrig er deres opplysninger sammenfallende når det gjelder at Tommie til slutt uten forvarsel blir stukket ned da han står og pusser tennene. Straks deretter tvinger Abubaker, med kniv, den allerede voldtatte kvinnen til å ha sex med ham igjen om hun ikke vil møte samme skjebne som Tommie.

Les også:
Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger
Politiet lyver og avbryter torgmøtet for å hedre Tommie Lindh – nasjonalister samler seg likevel
Västernorrlands fylkesmann er sint over Tommie Lindhs minnestund

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg