Hjem Nyheter ADL: «Antisemittisk å ville kaste ut krigshissere og globalister»

ADL: «Antisemittisk å ville kaste ut krigshissere og globalister»

2

JØDISK MAKT I et oppsiktsvekkende innlegg på Instagram skrev den jødiske maktgruppen ADL at Donald Trump brukte «klassisk antisemittisk retorikk» da han erklærte at han ville «deportere krigshissere, kaste ut kommunister og riste av seg de som hater landet vårt».

ADL-sjef, jøden Jonathan Greenblatt. Foto: Gage Skidmer (CC BY-SA 3.0)

Anti-Defamation League (ADL) er en av USAs mektigste jødisk maktgrupper og ledes av den beryktede jøden Jonathan Greenblatt. Organisasjonen tar ofte stilling til venstreliberale og globalistiske spørsmål fordi den antas å favorisere jødiske interesser.

Nylig, i en serie innlegg på Twitter, angrep de den nylig avsluttede Conservative Political Action Conference (CPAC), som inkluderte Breitbart-grunnlegger Steve Bannon og Donald Trump. Opprinnelig skulle nasjonalisten Nick Fuentes delta, men ble fjernet i siste liten, til stor glede for ADL.

De klaget imidlertid over at det ble uttrykt kritikk mot homolobbyen på konferansen. Fremfor alt mislikte de at de konservative deltakerne så ut til å mislike måten homofile lobbyister retter sin propaganda mot barn.

Men kanskje det mest oppsiktsvekkende i ADLs Twitter-angrep er at de beskrev Trumps tale om å «deportere krigshissere, kaste ut kommunister og riste av seg de som hater landet vårt» som «klassisk antisemittisk retorikk».

På Twitter spør flere brukere nå om ADL ønsker å beskytte krigshissere, kommunister og forrædere, og om disse begrepene er synonyme med jøder.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Trodla Gubben
Trodla Gubben
20 dager siden

Vet ikke om jeg skal le eller gåte av den tafatte jødiske grisen «Greenblatt», men uansett er jeg alltid klar med popcornet til #TRUMP2024 #MAGA2024

proverbs 26:11
proverbs 26:11
19 dager siden

Enhver opplyst person med nasjonale instinkter intakt vet hvem de såkalte (((globalistene))) er, selv om der også er mange spyttslikkende goyim blant dem, som Stoltenberg, Gahr Støre og Solberg, for å nevne noen. Morsomt at ADL indirekte bekrefter (((hvem))) som er globalister, krigshissere og LHBTQ-tilretteleggere, i USA som ellers i verden.