Hjem Nyheter ADL har kobling til terrororganisasjon

ADL har kobling til terrororganisasjon

VENSTREEKSTREMISME Ifølge avsløringer har en ADL-ansatt nære forbindelser med venstreekstreme American Iron Front, som tar til orde for bruk av kjemiske og biologiske våpen mot sine politiske meningsmotstandere.

Jødisk ekstremisme. Foto: Matthewfisher09CC BY-SA 4.0/IronPiedmont1996CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

John Zack Ortiz (24) er koordinator for ADL Central Pacific og har ifølge avsløringer fungert som en «forbindelse» mellom den jødiske lobbyorganisasjonen Anti-Defamation League (ADL) og venstreekstreme American Iron Front (AIF), som oppfordrer til drap på sine politiske meningsmotstandere. Ortiz har brukt sin posisjon innen gruppene til å sende informasjon begge veier, og da holde AIF oppdatert på den nyeste ADL-etterretningen, som gruppen deretter har brukt til å trakassere sine politiske meningsmotstandere, rapporterer National File.

American Iron Front er oppkalt etter en voldelig venstreorientert gruppe fra 1930-tallet, kjent som Iron Front. Den opprinnelige Iron Front ble opprettet for å militært støtte den fortsatte eksistensen av det dekadente Weimar-Tyskland, både gjennom terrorisme og politisk aktivisme.

I likhet med jødiske Antifa (oppkalt etter en voldelig jødisk venstreekstrem gruppe fra 1930-tallet) har AIF produsert plakater (American Iron Front of Jewish Americans) som viser til deres ideologiske og etniske røtter.

Foto: Skjermdump National File.

AIF har flere ganger oppfordret til vold og drap på politiske meningsmotstandere, deriblant i chattegrupper argumentert for bruken av QuickLime, et kjemisk våpen kjent for å forårsake grusomme forbrenninger og blinde dem det kommer i kontakt med. Det skal også ha blitt diskutert drap på Michael Knowles fra Daily Wire, rapporterer National File.

Foto: Skjermdump National File.