Hjem Nyheter Globalt ADL krever at FBI stenger ned Gab

ADL krever at FBI stenger ned Gab

4

JØDISK LOBBY Jødiske ADL uroer seg for Gabs fremvekst på konkurrenten Twitters bekostning. ADL beskylder plattformen for delaktighet i stormingen av Capitol og krever at FBI stenger den ned.

ADL-sjef Jonathan Greenblatt. Foto: Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of AmericaCC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons.

Nordfront har tidligere skrevet om hvordan Twitters konkurrent Gab vokser kraftig, særlig etter at Twitter i likhet med flere IT-giganter har utøkt sin sensur – blant annet ved å stenge ned den amerikanske presidentens konto.

Da millioner av amerikanere tidligere forlot Twitter for konkurrenten Parler svarte teknologigigantene dette med å stenge ned plattformen fra internett og ta den bort fra alle appbutikker.

Den jødiske lobbyorganisasjonen Anti-Defamation League (ADL) vil nå sette stopp for Gabs ekspansjon.

Organisasjonen påberoper denne plattformens formente streben etter å «planlegge og organisere hatefulle handlinger» – når man krever at «FBI starter en lovbruddsutredning mot Gab og dens direktør Andrew Torba».

ADLs direktør Jonathan Greenblatt kommenterer:

– Den 6. januar med angrepet på Capitol var kanskje en av de mørkeste dagene i amerikansk historie, men det var også en bevisst og samordnet kriminell handling. Foruten å holde individer ansvarlige, må myndighetene fastsette om sosiale medieplattformer, særlig Gab, også har ansvar for angrepet.

Kritikken raser nå på sosiale medier mot ADLs gjentatte forsøk på å kvele ytringsfriheten hos meningsmotstandere så vel som ikke-jødiske organisasjoner og individer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Moderne kjetter
Moderne kjetter
2 år siden

Gjennom lobbyorganisasjonen ADL ønsker jødemakten å kontrollere alt som kommuniseres på internett, intet mindre. De vil forhindre at «goyim» utvikler argumenter og vokabular til å stå imot deres egen språklige subversjon, altså oppkonstruerte begreper som «rasist», «antisemitt», «nazist», «konspirasjonsteoretiker», «holocaustfornekter» osv., da dette er ord som brukes til å kontrollere massene. De er ekstra desperate etter å få stengt ned Gab på grunn av den store veksten plattformen har hatt den siste tiden. Forvirrede og frustrerte Trump-supportere og «QAnon»-tilhengere strømmer til siden, og mange av disse føler seg lurt og søker nye perspektiver. Det gir en gylden mulighet for de… Les mer »

N.S
N.S
2 år siden

Helvetes jøder og deres angrep på ytringsfriheten. Faen ikke rart folk ikke liker dem. Arrogante og manipulative idioter.

KK wishmaster
KK wishmaster
Svar til  N.S
2 år siden

Det var én grunn til at de ikke var tillatt i landet i gamle dager (frem til 17-18tall’ish)… Det var jo nettopp for å unngå at de skulle få makt og å lage myndighet over oss! Vi er da faenmeg frie menn som ikke underlegger oss én jævla sjel (bortsett fra kona…).

trackback
11 måneder siden

[…] hyller Youtube-sensurenYoutube lanserer massiv sensurkampanje mot «hat- og konspirasjonsvideoer»ADL krever at FBI stenger ned GabSionister forsøker å stenge ned videoplattformen BitchuteJødiske ADL lister OK-symbolet som […]