Hjem Nyheter Globalt ADL krever at FBI stenger ned Gab

ADL krever at FBI stenger ned Gab

3

JØDISK LOBBY Jødiske ADL uroer seg for Gabs fremvekst på konkurrenten Twitters bekostning. ADL beskylder plattformen for delaktighet i stormingen av Capitol og krever at FBI stenger den ned.

Jøden Jonathan Greenblatt, direktor for ADL. Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0).

Nordfront har tidligere skrevet om hvordan Twitters konkurrent Gab vokser kraftig, særlig etter at Twitter i likhet med flere IT-giganter har utøkt sin sensur – blant annet ved å stenge ned den amerikanske presidentens konto.

Da millioner av amerikanere tidligere forlot Twitter for konkurrenten Parler svarte teknologigigantene dette med å stenge ned plattformen fra internett og ta den bort fra alle appbutikker.

Den jødiske lobbyorganisasjonen Anti-Defamation League (ADL) vil nå sette stopp for Gabs ekspansjon.

Organisasjonen påberoper denne plattformens formente streben etter å «planlegge og organisere hatefulle handlinger» – når man krever at «FBI starter en lovbruddsutredning mot Gab og dens direktør Andrew Torba».

ADLs direktør Jonathan Greenblatt kommenterer:

– Den 6. januar med angrepet på Capitol var kanskje en av de mørkeste dagene i amerikansk historie, men det var også en bevisst og samordnet kriminell handling. Foruten å holde individer ansvarlige, må myndighetene fastsette om sosiale medieplattformer, særlig Gab, også har ansvar for angrepet.

Kritikken raser nå på sosiale medier mot ADLs gjentatte forsøk på å kvele ytringsfriheten hos meningsmotstandere så vel som ikke-jødiske organisasjoner og individer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Moderne kjetter
Moderne kjetter
10 måneder siden

Gjennom lobbyorganisasjonen ADL ønsker jødemakten å kontrollere alt som kommuniseres på internett, intet mindre. De vil forhindre at «goyim» utvikler argumenter og vokabular til å stå imot deres egen språklige subversjon, altså oppkonstruerte begreper som «rasist», «antisemitt», «nazist», «konspirasjonsteoretiker», «holocaustfornekter» osv., da dette er ord som brukes til å kontrollere massene. De er ekstra desperate etter å få stengt ned Gab på grunn av den store veksten plattformen har hatt den siste tiden. Forvirrede og frustrerte Trump-supportere og «QAnon»-tilhengere strømmer til siden, og mange av disse føler seg lurt og søker nye perspektiver. Det gir en gylden mulighet for de… Les mer »

N.S
N.S
10 måneder siden

Helvetes jøder og deres angrep på ytringsfriheten. Faen ikke rart folk ikke liker dem. Arrogante og manipulative idioter.

KK wishmaster
KK wishmaster
Svar til  N.S
10 måneder siden

Det var én grunn til at de ikke var tillatt i landet i gamle dager (frem til 17-18tall’ish)… Det var jo nettopp for å unngå at de skulle få makt og å lage myndighet over oss! Vi er da faenmeg frie menn som ikke underlegger oss én jævla sjel (bortsett fra kona…).