Hjem Historie Europeisk historie Adolf Hitler – 127 år

Adolf Hitler – 127 år

NASJONALSOSIALISME I dag, den 20. april, er Adolf Hitlers fødselsdag. Han ble født i Braunau am Inn på grensen mellom Østerrike og Tyskland. 

127

I dag er det 127 år siden Adolf Hitler ble født. Bursdager er som regel uinteressante, ettersom det har blitt for vane å feire alle mennesker uansett om de fortjener det eller ei. Det finnes dog unntak. Adolf Hitler er et slikt. Gjennom sin livsgjerning gjorde Adolf Hitler seg fortjent til å bli hedret og minnet.

Adolf Hitlers minne bør hedres gjennom den kamp vi fører mot våre fiender. Gjennom å føre Hitlers arv videre og streve etter å vinne den kamp som han gav sitt liv for, kan vi virkelig hedre denne gigant.

Den 20. april kan også tjene som et bra tidspunkt for å stoppe opp og tenke seg om. En grunn til å søke en dypere forståelse for hva vi har å takke Hitler for, men fremfor alt hva vi skylder ham og de mange andre tapre menn som for mange år siden kjempet for vår rase.

Hitler-front

Om vi sammenligner vår nåværende situasjon med Hitlers samtid, så er fiendens grep i dag sterkere, og motstanden svakere. Derfor er vårt ansvar mye større.

LES OGSÅ: Historien om Adolf Hitler

Ansvaret hviler dog ikke på én manns skuldre, selv om det forventes mer av noen enn andre. Vi deler alle dette ansvar, ikke bare vi i Motstandsbevegelsen, men alle som tilhører vår rase – selv om de ikke vet det selv enda.

Vårt, ditt og mitt ansvar er langt større enn vårt slumrende folk sitt ansvar. Vi har sett hva som må gjøres. Vårt ansvar er større enn hos de øvrige nasjonale, ettersom vi til forskjell fra mange av de, innser alvoret av de konsekvenser som følger hvis fienden skulle seire.

Vi tar til oss den inspirasjon og motivasjon som historien om Det tredje riket og Hitlers livsverk gir oss. Seire kan vi, om vi bare følger nasjonalsosialismen.

I dag, den 20. april, minnes vi Adolf Hitler. Vi skal ikke sørge over hans bortgang, for han lever, nå og for alltid – gjennom nasjonalsosialismen!

Relatert:

https://www.youtube.com/watch?v=8ymEKiY1UR8