Hjem Verdensanskuelse Nasjonalsosialisme Adolf Hitler – 128 år

Adolf Hitler – 128 år

13
DEL

NASJONALSOSIALISME I dag, den 20. april, er Adolf Hitlers fødselsdag. Han ble født i Braunau am Inn på grensen mellom Østerrike og Tyskland. 

Klikk på bildet for å forstørre.

I dag er det 128 år siden Adolf Hitler ble født. Bursdager er som regel uinteressante, ettersom det har blitt for vane å feire alle mennesker uansett om de fortjener det eller ei. Det finnes dog unntak. Adolf Hitler er et slikt. Gjennom sin livsgjerning gjorde Adolf Hitler seg fortjent til å bli hedret og minnet.

Adolf Hitlers minne bør hedres gjennom den kamp vi fører mot våre fiender. Gjennom å føre Hitlers arv videre og streve etter å vinne den kamp som han gav sitt liv for, kan vi virkelig hedre denne gigant.

Den 20. april kan også tjene som et bra tidspunkt for å stoppe opp og tenke seg om. En grunn til å søke en dypere forståelse for hva vi har å takke Hitler for, men fremfor alt hva vi skylder ham og de mange andre tapre menn som for mange år siden kjempet for vår rase.

Om vi sammenligner vår nåværende situasjon med Hitlers samtid, så er fiendens grep i dag sterkere, og motstanden svakere. Derfor er vårt ansvar mye større.

LES OGSÅ: Historien om Adolf Hitler

Ansvaret hviler dog ikke på én manns skuldre, selv om det forventes mer av noen enn andre. Vi deler alle dette ansvaret, ikke bare vi i Motstandsbevegelsen, men alle som tilhører vår rase – selv om de ikke vet det selv enda.

Vårt, ditt og mitt ansvar er langt større enn vårt slumrende folk sitt ansvar. Vi har sett hva som må gjøres. Vårt ansvar er større enn hos de øvrige nasjonale, ettersom vi til forskjell fra mange av de, innser alvoret av de konsekvenser som følger hvis fienden skulle seire.

Vi tar til oss den inspirasjon og motivasjon som historien om Det tredje riket og Hitlers livsverk gir oss. Seire kan vi, om vi bare følger nasjonalsosialismen.

I dag, den 20. april, minnes vi Adolf Hitler. Vi skal ikke sørge over hans bortgang, for han lever, nå og for alltid – gjennom nasjonalsosialismen!

Relatert:

Delta i debatten

13 Innlegg på "Adolf Hitler – 128 år"

avatar
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim Larsen

Gratulerer med dagen

Tommy Nyberg

Hipp hipp hurra!

Motstandsmann

Gratulerer!

Jan-C. Pedersen

Heil Hitler!

Dalexandroud

Happy 4/20, wake and bake

Tommy Olsen

For de som har slukt globalistenes propaganda – et monster.
For oss som vet bedre – en mann verdt å hedre!

#HitlerWasRight

HRF

Gratulerer med dagen. 20 april er en vakker dato, minnes Adolf Hitler i dag.

Revolusjonæren

Gratulerer med dagen!

Du gjorde ditt, og nå er det på tide at vi gjør vårt!

Hill Seier!

Jarl Stoltz

Tenk om vi i dag hadde hatt ledere i de Nordiske land som faktisk hadde samme brennende kjærlighet for sitt folk…må den dag komme…

Måtte hans minne vare til evig tid, og la den 20. april bli en dag som feires med både ærbødighet og glede i Nordens mange hjem!

De hjerteligste tanker i anledning dagen!

Norrøn
Norrøn
thore
Komiskt at vi fortsatt ikke skal få den riktige historien om hvem disse var eller hva som hendte. selv fikk jeg slettet noe jeg skrev om det en gang i tiden, sensurert og utestengt……av folk som ikke når meg til knerne en gang. Å bli kalt alt mulig rart av slike som Lars Gule liksom, det er når en slettes ikke engang må stille klare såørsmål fordi slike som gule har skaffet seg kontroll over hva en skal få si og mene at ? At en selvsagt vet hva en gjør med sånt, en tar det helt rolig og forteller… Les mer »
thore

og…..det jeg sier innebærer altså at mange straks de leser det vil være tindrende klar på at jeg er et eller annet de selv har bestemt seg for å se og mene noe om lenge før de engang har tenkt en enete tanke om hva jeg faktisk sier……og så vil de mest ekstreme av disse gjerne sende oss til gulag, er det oppkalt etter lars gule tro, eller er det bare at gult er kult for noen selvom den fargen også gikk av mote i det øyeblikket jeg stengte av lyset så alle måtte gå etter lukta, han stinker !!