Hjem Verdensanskuelse Nasjonalsosialisme Adolf Hitler – 130 år

Adolf Hitler – 130 år

27

NASJONALSOSIALISME I dag, den 20. april, er Adolf Hitlers fødselsdag. Han ble født i Braunau am Inn på grensen mellom Østerrike og Tyskland.

I dag er det 130 år siden Adolf Hitler ble født. Bursdager er som regel uinteressante, ettersom det har blitt for vane å feire alle mennesker uansett om de fortjener det eller ei. Det finnes dog unntak. Adolf Hitler er et slikt. Gjennom sin livsgjerning gjorde Adolf Hitler seg fortjent til å bli hedret og minnet.

Adolf Hitlers minne bør hedres gjennom den kamp vi fører mot våre fiender. Gjennom å føre Hitlers arv videre og streve etter å vinne den kamp som han gav sitt liv for, kan vi virkelig hedre denne gigant.

Den 20. april kan også tjene som et bra tidspunkt for å stoppe opp og tenke seg om. En grunn til å søke en dypere forståelse for hva vi har å takke Hitler for, men fremfor alt hva vi skylder ham og de mange andre tapre menn som for mange år siden kjempet for vår rase.

Om vi sammenligner vår nåværende situasjon med Hitlers samtid, så er fiendens grep i dag sterkere, og motstanden svakere. Derfor er vårt ansvar mye større.

LES OGSÅ: Historien om Adolf Hitler

Ansvaret hviler dog ikke på én manns skuldre, selv om det forventes mer av noen enn andre. Vi deler alle dette ansvaret, ikke bare vi i Motstandsbevegelsen, men alle som tilhører vår rase – selv om de ikke vet det selv enda.

Vårt, ditt og mitt ansvar er langt større enn vårt slumrende folk sitt ansvar. Vi har sett hva som må gjøres. Vårt ansvar er større enn hos de øvrige nasjonale, ettersom vi til forskjell fra mange av de, innser alvoret av de konsekvenser som følger hvis fienden skulle seire.

Vi tar til oss den inspirasjon og motivasjon som historien om Det tredje riket og Hitlers livsverk gir oss. Seire kan vi, om vi bare følger nasjonalsosialismen.

I dag, den 20. april, minnes vi Adolf Hitler. Vi skal ikke sørge over hans bortgang, for han lever, nå og for alltid – gjennom nasjonalsosialismen!

Relatert:

https://www.youtube.com/watch?v=1tDOZOW0IFg&list=PLo0ThsDnveH5nv5TNviBrGTX9P6IrYfIe

https://youtu.be/QKmSE32NR84

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
27 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Gratulerer med dagen

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Hipp hipp hurra!

Folkemordsaktivist
Folkemordsaktivist
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Kvalmt å hylle en massemorder og en som startet 2. verdenskrig

Thule
Thule
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Hitler appelerte til Churchill om fred gjentatte ganger, men Churchill insisterte på å starte krig. I Hitlers taler hører vi ham også nevne hvordan Tyskland holdt seg for gode for å bombe sivile eller å bombe om natten, i motsetning til England som ikke skydde noe for å drepe sivile. Og det viste seg at selv når Tyskland overga seg, skulle de allierte ytterligere myrde Tyske sivile på de mest barbariske måter, gjennom bombinger og utsultinger av Tyske krigsfanger i konsentrasjonsleire. Men hvis du bare leser krigslitteratur fra Bonnier får du selvsagt ikke høre noe om dette.

Fjell
Fjell
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Ikke startet han 2. verdenskrig, og ikke var han noen massemorder slik du forestiller deg det. Han var først og fremst en stor tragedie for de tyske soldatene og for det tyske folk og forårsaket med sine beslutninger ufattelig mye død og elendighet for dem.

Jeg kjenner historien om hitler, førkrigstiden, krigen, og efterkrigstiden ut og inn, og er sterkt uenig i at den mannen er verdt å hedres.
Minnes må han som en viktig historisk person og som fenomen, men hedres; Nei!

Rogaland
Rogaland
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

En som startet 2 verdenskrig?
Hehe..
Han som gjorde ALT for å unngå krigen mener du vell..

https://youtu.be/qnvGftH7beY

dab
dab
Svar til  Rogaland
4 år siden

Gjorde alt for å unngå krig…haha. Hvilken virkelighet lever du i. Mannen som okkuperte Danmark, Tyskland og Polen. I følge dere så skjedde vel ikke det heller???

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  dab
4 år siden

Tror du verkligen att Hitler ockuperade Tyskland?
Gjorde han det ensam eller fick han hjälp av några vänner?
Hoppas på svar.

dab
dab
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Det skulle være Danmark, Norge og Polen.

Haraldsson
Haraldsson
Svar til  dab
3 år siden

Spørsmålet du burde stilt deg selv er; hvorfor gikk de inn i Danmark, Norge og Polen? Hva var årsaken?

Men enhver tomsing nøyer seg med seierherrenes versjon…

Motstandsmann
Motstandsmann
5 år siden

Gratulerer!

Jan-C. Pedersen
5 år siden

Heil Hitler!

Dalexandroud
Dalexandroud
5 år siden

Happy 4/20, wake and bake

Tommy Olsen
5 år siden

For de som har slukt globalistenes propaganda – et monster.
For oss som vet bedre – en mann verdt å hedre!

#HitlerWasRight

HRF
HRF
5 år siden

Gratulerer med dagen. 20 april er en vakker dato, minnes Adolf Hitler i dag.

Revolusjonæren
Revolusjonæren
5 år siden

Gratulerer med dagen!

Du gjorde ditt, og nå er det på tide at vi gjør vårt!

Hill Seier!

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Tenk om vi i dag hadde hatt ledere i de Nordiske land som faktisk hadde samme brennende kjærlighet for sitt folk…må den dag komme…

Måtte hans minne vare til evig tid, og la den 20. april bli en dag som feires med både ærbødighet og glede i Nordens mange hjem!

De hjerteligste tanker i anledning dagen!

Norrøn
Norrøn
5 år siden

Adolf Hitler-Why We fight:
https://m.youtube.com/watch?v=MhGQrryQPfM

Norrøn
Norrøn
5 år siden

Adolf Hitler’s 128th Birthday:
https://m.youtube.com/watch?v=djHoY8Wywi0

thore
thore
5 år siden

Komiskt at vi fortsatt ikke skal få den riktige historien om hvem disse var eller hva som hendte. selv fikk jeg slettet noe jeg skrev om det en gang i tiden, sensurert og utestengt……av folk som ikke når meg til knerne en gang. Å bli kalt alt mulig rart av slike som Lars Gule liksom, det er når en slettes ikke engang må stille klare såørsmål fordi slike som gule har skaffet seg kontroll over hva en skal få si og mene at ? At en selvsagt vet hva en gjør med sånt, en tar det helt rolig og forteller… Les mer »

thore
thore
Svar til  thore
5 år siden

og…..det jeg sier innebærer altså at mange straks de leser det vil være tindrende klar på at jeg er et eller annet de selv har bestemt seg for å se og mene noe om lenge før de engang har tenkt en enete tanke om hva jeg faktisk sier……og så vil de mest ekstreme av disse gjerne sende oss til gulag, er det oppkalt etter lars gule tro, eller er det bare at gult er kult for noen selvom den fargen også gikk av mote i det øyeblikket jeg stengte av lyset så alle måtte gå etter lukta, han stinker !!

Tom
Tom
4 år siden
JudasGarSviker
JudasGarSviker
4 år siden

✋✋✋

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Gratulerer så mye med dagen Adolf Hitler!

Håkon Schie
Håkon Schie
3 år siden

Heil Hitler!

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Hvil i fred Hitler.

Du vil aldri bli glemt

Nordboer
Nordboer
3 år siden

Gratulerer med dagen! Heil Hitler!