Hjem Nyheter «Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told»

«Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told»

25

DOKUMENTAR I anledning dagen tipser Frihetskamp i dag om filmen «Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told» – en film som gir et annet bilde av Adolf Hitler, Det tredje riket og andre verdenskrig.

«Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told» er laget av Dennis Wise, som siden 2011 har lagt ned hele sin sjel i filmen som til slutt ble ferdig mot slutten av 2013.

Dokumentaren presenterer et faktabasert bilde av en av tidenes absolutt største ledere, Det tredje riket og andre verdenskrig. Den har en spilletid på over seks timer og er inndelt i 25 avsnitt. Filmen kan ses online HER, men finnes også tilgjengelig for salg som DVD HER.

Se første avsnitt nedenfor:

25
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
HaraldssonTommy NybergHåkon SchieJohn DoeEspen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Rogaland
Rogaland

Alle som interesserer seg i historie og det enorme emnet som er 2 verdenskrig: Ta deg tid til å se denne informative og nøytrale dokumentaren.

Trailer til dokumentaren (3 min) kan du se her:
https://youtu.be/3JInS-NWACE

«I promise you people, you don’t know one tenth of it»

Roar
Roar

Ja, det er på tide folk lærer seg hele historien og ikke bare seierherrenes versjon som er full av løgner og halvsannheter.

Espen
Espen

De selvutnevnte eksperter på «nazisme», disse brølaper som så ofte skriker om at vi er historieløse…dessverre tror jeg ikke en kjeft av de noen gang har orket å lese seg opp på den versjon de selv forsvarer, og langt mindre sannheten som fremmes her. Som nasjonalsosialist er man selvsagt interessert i akkurat denne historie, i motsetning til andre, og ettersom man da er spesielt interessert i akkurat denne historie kjenner man også godt til begge versjoner. Så hvem er egentlig historieløs? Det merkes jo tydelig og klart i diskusjoner med disse brølaper, hvem som ikke kjenner til historiske fakta.

Arno
Arno

Stemmer det at farfaren til Adolf var jøde?

:NS
:NS

Nei.

Goy

Det er så lenge siden at det husker jeg ikke. Du spør på et politisk internet-forum om en påstått konkret historisk hendelse kan verifiseres empirisk? Du får legge ferien til Østerrike og søke i statsarkivene, god tur!

Eckart
Eckart

Farfaren het Johann von Nepomuk Hiedler og var bonde.

Rogaland
Rogaland

Det var vell et litt tamt forsøk på å så noe tvil i folk som kanskje besøker denne nettsiden (sannheten) for første gang?

Du kan bedre en dette Arno.

Regner med du skriver timer på det arbeidet du legger ned her hos oss!?

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Nice try, Shlomo.

Jogn Doe
Jogn Doe

Stemmer det at du er homo?

Johan G
Johan G

Etter krigen har det haglet med påstander mot Adolf Hitler med den hensikt å avskrekke og latterliggjøre. Selv om den ene påstand står i konflikt med den andre, og ikke minst det at sannheten finnes tilgjengelig, har folket ukritisk tatt til seg globalistenes løgner som sannhet, simpelthen fordi folk generelt ikke har interesse eller ork til å lete opp sannheten selv. De nøyer seg bare med hva globalistene sier og har det kanskje ikke i tankene at disse ikke forbeholder seg objektivt, men tvert om bevisst anvender seg av løgner og vridninger for å svartmale politiske opposisjon.

Arno
Arno

«Ukjent» (far)far:
Alois Hitler was born Alois Schicklgruber in the hamlet of Strones, parish of Döllersheim, in the Waldviertel, an area in northwest Lower Austria, to a 42-year-old unmarried peasant, Maria Schicklgruber, whose family had lived in the area for generations. At his baptism in Döllersheim, the space for his father’s name on the baptismal certificate was left blank and the priest wrote «illegitimate».
https://en.wikipedia.org/wiki/Alois_Hitler

Eckart
Eckart

Før Hitler kom til makten i 1933 ba han selv om at hans slektstre skulle undersøkes og det ble ikke funnet noen spor av jøder. Eneste påstand om det kom fra en som prøvde å redde sin egen rumpe i Nürnbergprosessen uten at det hjalp. Sannsynligheten er stor for at det er en av Hiedler brødrene som er farfaren og i hvert fall ikke en jøde etter dokumentene som er og utseende på Alois Hitler. Du får heller så tvil der tvil sås best for her nytter det ikke.

John Doe
John Doe

Er det nå jeg skal høre skjit om at Hitler hadde kun en balle og var halvjøde sponset av Wall Street?

Hva sier du, Arno?

Haraldsson
Haraldsson

Føler spørsmålet var voldsomt antisemittisk 🙂 Man skal høre mye rart av påstander mot Adolf Hitler.

Johan G
Johan G

Vil også anbefale å se Europe – The last battle. (https://europathelastbattle.wordpress.com)

Rogaland
Rogaland

Ja, ingenting slår Europe – The last battle.
Det vil aldri komme en bedre dokumentar som omhandler alt.

Del 3 er dedikert til Adolf Hitler og er ikke lengre en 39 minutt.
Denne kan lett ses uten at en må se del 1 og 2 først (noe som allikevel selvfølgelig anbefales)

https://www.youtube.com/watch?v=Pol0zyH2klA&bpctr=1523379468

Arno
Arno

Som dere kan se hvis dere kan lese engelsk; det var ikke jeg som kom på at farfaren var en jøde, dette var et rykte som gikk alt før Adolf kom til makten i Tyskland: «Alois’ son Adolf, following the rumours that his paternal grandfather was a Jew, in 1931 ordered the SS (Schutzstaffel) to investigate the alleged rumours regarding his ancestry; they found no evidence of any Jewish ancestors.» «Beordrer SS», og SS «finner ingen bevis». – he he he… «After the war Hitler’s former lawyer, Hans Frank, claimed that Hitler told him in 1930 that one of his… Les mer »

Håkon Schie
Håkon Schie

Wow, du refererer seriøst til wikipedia?
Lykke til i livet.

Eckart
Eckart

Taklet du ikke svaret jeg gidde deg? Tydeligvis ikke.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Arno, siden du er så smart, kan du ikke heller bruke hjernecellene dine til å gjøre noe nyttig for menneskeheten?

Du kan jo bli forsker ved Cern, de er alltid ute etter nye genier:
https://home.cern/about

Det er jo litt trist i grunn at du gidder å kaste bort din nådegave av et intellekt med oss molboer på dette forumet. Lol!

Arno
Arno

Her er et par nettsider til som skriver om Adolf’s opphav som dere sikkert ønsker å kjenne til: (Hvis du ikke behersker engelsk anbefaler jeg deg å bruke oversettelsetjenesten https://www.freetranslation.com/ ) Paternal Grandfather Theory The identity of Hitler’s paternal grandfather is not known, because Hitler’s father has been registered as an illegitimate child. Hans Frank, a former Nazi official stated that Hitler’s grandmother used to work as a housekeeper for a Jewish family named Frankenberger, in Graz. He claimed that Alois, Hitler’s father, was the result of a sexual relationship with Leopold Frankenberger, the family’s 19-year old son. With further… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Varför är du så bitter Arno?
Ville de andra nazisterna inte leka med dig när du var liten?

Arno
Arno

Ser du bruker et jödisk skjellsord der… Er du selv jödesvin, Tommy?

Haraldsson
Haraldsson

Bør absolutt ses!