Hjem Nyheter AFA og BLM angrep ensom hvit mann – to angripere ble drept!

AFA og BLM angrep ensom hvit mann – to angripere ble drept!

USA En mobb bestående av AFA-medlemmer og svarte forsøkte å drepe eller grovt mishandle en liggende 17 år gammel hvit mann. Da åpnet han ild.

Filmer florerer nå rundt på sosiale medier der en 17 år gammel mann ved navn Kyle Rittenhouse hylles for å snarrådig ha forsvart seg selv fra en mobb av AFA-medlemmer og andre BLM-aktivister som angrep ham. Hendelsen inntraff natt til onsdag i Kenosha, Wisconsin.

Filmklippet viser hvordan 17-åringen etter å ha blitt jaget havnet på bakken og at AFA-medlemmer og svarte forsøkte å mishandle ham, med den mulige hensikt å drepe ham. 17-åringen hadde dog et AR-15-gevær og i panikk skjøt han mot flere av angriperne, hvorav en som ble truffet i magen ble liggende på gaten. Etter skytingen går han rolig bort fra stedet.

Mannen som ble skutt i hodet under opptøyene i Kenosha er den samme kortvokste antifa-hooligan som man kan se i nedenstående filmklipp der han holder på å hetse og sier «shoot me» til de bevæpnede mennene som har samlet seg for å beskytte sin eiendom.

Senere i et annet filmklipp ser man hvordan den samme antifa-hooligan holder på å jage en mann hvorpå han selv blir skutt i hodet. Han hadde da tatt av seg t-skjorten sin og maskert seg med den.

Totalt skal to personer ha blitt drept og en skadet.

Les også:
Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa ”All lives matter”
Svart nabo henrettet 5 år gammel hvit gutt – blir applaudert av BLM/Antifa-tilhengere
Svart BLM-aktivist trykket kneet sitt ned på halsen til en 2 år gammel hvit jente