Hjem Nyheter Norge AFA-pakk gikk til angrep – fikk GRISEBANK av Motstandsbevegelsen

AFA-pakk gikk til angrep – fikk GRISEBANK av Motstandsbevegelsen

OSLO/AFA AFA-pakk i Oslo fikk GRISEBANK av Motstandsbevegelsen, etter at de angrep medlemmene som hadde deltatt på en demonstrasjon mot FNs migrasjonsavtale i Oslo i ettermiddag.

Oppdatering: Andreas Haglund Arnesen skal medvirke i kveldens Radio Nordfront og fortelle om saken. En film fra hendelsen er også lagt inn øverst i artikkelen.

I ettermiddag arrangerte FMI en demonstrasjon foran Stortinget mot at Norge skal underskrive FNs migrasjonsavtale. Det ble holdt taler av FMI og en representant fra FRP.  Medlemmer fra Motstandsbevegelsen deltok som privatpersoner for å støtte arrangementet og vise sin avsky mot regjeringens folkemordspolitikk.

Etter at demonstrasjonen var over og folk var på vei hjemover ble Motstandsbevegelsens medlemmer ved Egertorget møtt av en gjeng med AFA-pakk som var ute etter bråk. Det var tett med folk og de kom bakfra mens de ropte «nazister» og begynte å dytte og slå. Motstandsbevegelsens medlemmer gikk umiddelbart til motangrep og fikk raskt kontroll over situasjonen.

Ifølge opplysninger Frihetskamp har fått fikk AFA-pakket grisebank før politiet ruset til plassen og satt alle i jern. Både aktivister fra Motstandsbevegelsen og AFA-pakk ble pågrepet. Samtlige av Motstandsbevegelsens aktivister ble senere løslatt, og er ved svært godt mot.

En som var enda raskere på banen enn politiet var Harald Klungtveit fra løgnbloggen Filter Nyhter. Han begynte å filme med sin mobiltelefon, som ble slått ut av hans hånd og knust.

I neste avsnitt av Frontlinjen vil stor plass tilegnes konfrontasjonen i Oslo.

Flere bilder:

AFA-medlemmer gjemmer seg bak politiet.
AFA-pakk blir arrestert.
AFA-pakk blir arrestert.
Klungtveit ble observert i Oslo.
Klungtveit ble observert i Oslo.