Hjem Nyheter Europa AfD-politiker brutalt mishandlet i «politisk motivert drapsforsøk»

AfD-politiker brutalt mishandlet i «politisk motivert drapsforsøk»

2

POLITISK VOLD Den tyske AfD-politikeren og Bundestag-medlemmet Frank Magnitz ble mandag kveld nesten mishandlet til døde av tre angripere i sentrum av Bremen.

Bilde fra AfDs Facebook-side.

Talsmannen for Alternativ for Tyskland (AfD) i Bremen og Bundestag-medlemmet Frank Magnitz (66) befant seg utenfor teateret på Goetheplatz i Bremen, mandag kveld, da tre personer gikk til angrep med balltre. Magnitz fikk også flere spark mot hodet.

Til tross for at Magnitz lå helt bevisstløs på bakken, fortsatte misshandelen helt til en bygningsarbeider grep inn og jaget de tre angriperne bort fra området.

Representanter for AfD kaller angrepet for «et politisk motivert drapsforsøk» og skriver på partiets Facebook-side: «I dag er en svart dag for demokratiet i Tyskland».

Magnitz’ tilstand beskrives som alvorlig, og han gjennomgår nå behandling for alvorlige hodeskader. Politiet og påtalemyndigheten i Bremen har innledet etterforskning om drapsforsøk, og søker nå vitner til hendelsen.

Mange politikere i Tyskland har uttrykt sjokk og avsky etter den grove misshandelen. Cem Özdemir fra De Grønne twittret for eksempel tirsdag morgen at han håpet at gjerningsmennene blir arrestert og dømt raskt.

Les også:
Store mengder eksplosiver funnet hos venstreekstremister i Tyskland
Det blodige attentatet mot Gyllent daggry
Italiensk politiker fastbundet og mishandlet av venstreekstremister
Italia: Venstreekstremister bombet Lega-hovedkvarter
Venstreekstremister i USA angrep pensjonister
Venstreekstremister gikk til fysisk angrep på SIAN og politiet
Dan Park mishandlet av venstreekstremister
Antifascister dømt for torturdrap nær Göteborg
Kommunister pågrepet under Arendalsuka
Tidligere FRP-politiker utsatt for hærverk – utlover dusør for tips
Dokumentar: «Det goda våldet»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
4 år siden

Når politikere som Frank Magnitz fra Afd blir utsatt for mordforsøk på åpen gate gliser voldsvenstres bakmenn.

(((Antirasistisk Senter))) truer Lysglimt til å betale dem 450.000 for å slippe søksmål fra Lund & Co-advokat Jon Wessel-Aas siden han våger å si sannheten om deres strategiske spill. Da Lars Thorsen i SIAN ble angrepet på Tøyen i fjor av en (betalt?) venstreekstremist var Ervin Kohn vitne til hendelsen, men også oslopolitiet som hjalp voldsvenstre.

https://resett.no/2019/01/08/lysglimt-risikerer-soksmal-fra-antirasistisk-senter/

Einar O
Einar O
4 år siden

Snakker politikerne om å kriminalisere «anti-rasistisk» tankegods og forby «anti-rasistiske» organisasjoner? Det er jo tross alt DEM som utgjør en fare for mennesker som ikke selv har gått til angrep. Men de vil vel heller kriminalisere dem som irettesetter pøbelen, samt fortsatt gi drøssevis av økonomisk støtte til disse pøbler.