Hjem Nyheter Norden Afghaner varetektsfengslet for drapet på 69-årig asylaktivist i Kil

Afghaner varetektsfengslet for drapet på 69-årig asylaktivist i Kil

8

SVERIGE Den mistenkte for drapet på en 69 år gammel kvinnelig asylaktivist i Kil i Värmland er et enslig asylbarn som den drepte skal ha hatt boende hos seg.

Foto: SVT

Det var natt til torsdag at en 69 år gammel kvinne ble drept i tettstedet Kil i Värmland. Ifølge ubekreftede opplysninger skal den drepte være en asylaktivist som har hatt afghangutter boende hos seg. Samme natt ble en mann i 20-årsalderen arrestert og mistenkt for drapet.

På fredag ble den arresterte mannen begjært varetektsfengslet av påtalemyndigheten, og informasjon om ham har blitt offentliggjort. Ifølge Fria Tider er det snakk om en innvandrer. Han skal være født i 1999 og har behov for tolk på dari, som er et vanlig språk i Afghanistan.

Ifølge politiet kjente offeret og den mistenkte gjerningsmannen hverandre, men motivet er uklart.

Ifølge Nya tider er den mistenkte et enslig asylbarn som den drepte kvinnen hadde tatt inn til sitt hjem. Han kom til Sverige og søkte asyl i 2015.

«Jeg har drept min lærer» skal den mistenkte ha sagt til alarmsentralen da han anmeldte seg selv torsdag natt, ifølge Aftonbladets kilder.

8
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SteinarJudasGarSvikerHaraldssonOysteinMartin Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Dr.Phil
Dr.Phil

Når man lever i en naiv fantasiverden og helt ser bort fra alle de faresignaler som det finnes så utrolig mange av, ja, da går det skikkelig galt en dag.

Lista begynner å bli lang over alle disse naive innvandringsforkjempere som smertelig får erfare hvor «kulturberikende» det er med masseinnvandring.

Martin
Martin

Amen

Steinar
Steinar

De er en fare for seg selv og andre

Inge
Inge

Når man er så dum så

Oystein
Oystein

Man høster som man sår.
Tragisk!

Haraldsson
Haraldsson

#UtMedPakket

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Noen ganger får man en gladmelding om multikulturen. Asylaktivister som faller i graven de graver for andre er eksempel på dette.

trackback

[…] var i juni som den 70 år gamle asylaktivisten Ingrid Guldbrandsson i Kil i Värmland ble kvalt til døde av sin afghanske elsker, den 20 år gamle Ahmad Nazari. Kil hadde da allerede kommet i rampelyset […]