Hjem Nyheter Norden Afghaner varetektsfengslet for drapet på 69-årig asylaktivist i Kil

Afghaner varetektsfengslet for drapet på 69-årig asylaktivist i Kil

8

SVERIGE Den mistenkte for drapet på en 69 år gammel kvinnelig asylaktivist i Kil i Värmland er et enslig asylbarn som den drepte skal ha hatt boende hos seg.

Foto: SVT

Det var natt til torsdag at en 69 år gammel kvinne ble drept i tettstedet Kil i Värmland. Ifølge ubekreftede opplysninger skal den drepte være en asylaktivist som har hatt afghangutter boende hos seg. Samme natt ble en mann i 20-årsalderen arrestert og mistenkt for drapet.

På fredag ble den arresterte mannen begjært varetektsfengslet av påtalemyndigheten, og informasjon om ham har blitt offentliggjort. Ifølge Fria Tider er det snakk om en innvandrer. Han skal være født i 1999 og har behov for tolk på dari, som er et vanlig språk i Afghanistan.

Ifølge politiet kjente offeret og den mistenkte gjerningsmannen hverandre, men motivet er uklart.

Ifølge Nya tider er den mistenkte et enslig asylbarn som den drepte kvinnen hadde tatt inn til sitt hjem. Han kom til Sverige og søkte asyl i 2015.

«Jeg har drept min lærer» skal den mistenkte ha sagt til alarmsentralen da han anmeldte seg selv torsdag natt, ifølge Aftonbladets kilder.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Når man lever i en naiv fantasiverden og helt ser bort fra alle de faresignaler som det finnes så utrolig mange av, ja, da går det skikkelig galt en dag.

Lista begynner å bli lang over alle disse naive innvandringsforkjempere som smertelig får erfare hvor «kulturberikende» det er med masseinnvandring.

Martin
Martin
Svar til  Dr.Phil
3 år siden

Amen

Steinar
Steinar
Svar til  Dr.Phil
3 år siden

De er en fare for seg selv og andre

Inge
Inge
3 år siden

Når man er så dum så

Oystein
Oystein
3 år siden

Man høster som man sår.
Tragisk!

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

#UtMedPakket

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Noen ganger får man en gladmelding om multikulturen. Asylaktivister som faller i graven de graver for andre er eksempel på dette.

trackback
2 år siden

[…] var i juni som den 70 år gamle asylaktivisten Ingrid Guldbrandsson i Kil i Värmland ble kvalt til døde av sin afghanske elsker, den 20 år gamle Ahmad Nazari. Kil hadde da allerede kommet i rampelyset […]