Hjem Nyheter Afghanerne bak Facebook-voldtekten blir ikke utvist fra Sverige

Afghanerne bak Facebook-voldtekten blir ikke utvist fra Sverige

5

ABSURDISTAN Aktor i saken mot Facebook-overgriperne tok tilbake kravet om utvisning. Nå får de fortsette å bo i Sverige.

Sjefsaktor Magnus Berggren trakk tilbake kravet om utvisning av de to afghanske mennene som stod tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Uppsala, samtidig som de filmet hendelsen live på Facebook. Advokat Stefan Wallin som forsvarer den 21 år gamle afghaneren synes dette var «en klok avgjørelse».

De to voldtektssiktede, Maysam Afshar og Reza Mohammed Ahmadi, skal ha kommet til Sverige som flyktningbarn når de var under 15 år, ifølge advokat Wallin. Han anser derfor at utvisning ikke er en klok avgjørelse. Ingen av dem har svensk statsborgerskap, men begge har afghansk statsborgerskap.

Magnus Berggren

Aktor Pontus Melander hadde i begynnelsen lagt frem krav om utvisning av de to voldtektsiktede afghanerne, men dette ble altså trukket tilbake av hans kollega Magnus Berggren.

Den tredje tiltalte, en iransk innvandrer ved navn Emil Lemon Khodagholi, er siktet for medvirkning til voldtekt, samt for å ha filmet voldtekten live på Facebook. Han er den eldste av de tre siktede og skal ha svensk statsborgerskap, hvilket gjør at han ikke kan utvises ifølge svensk lov.

Aktor Melander regner med en straff på minst 3 års fengsel. Etter endt soning vil de være ute på gata i Sverige igjen.

Kilde:
Åklagaren bestrider yrkandet om utvisning: ”Ett klokt beslut”

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-C. Pedersen
5 år siden

Ja men hvorfor skal dem kastes ut når etniske svensker får bli?
http://imgur.com/pTCALs4

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Det er, og har alltid vært, dødsstraff for voldtekt. Svenske jurister tror seg være på sikker grunn. Men deres manglende straffeutmåling gjør dem medskyldige og medvitende medansvarlige.

Juristene i frimurerlosjen vil naturligvis motsette seg et regimeskifte. Ettersom de nok har en anelse om, at rettferdigheten også vil innhente dem selv, når de en dag står anklaget for folkemord.

Vi er mange, som beredvillig svinger øksen uten å blinke, når den dagen opprinner.

trackback
5 år siden

[…] Afghanerne bak Facebook-voldtekten blir ikke utvist fra Sverige Åklagaren bestrider yrkandet om utvisning: ”Ett klokt […]

Thomas Mosveen
Thomas Mosveen
5 år siden

Et tips. Det er noen ledige lyktestolper her oppe for slike rotter.

trackback
2 år siden

[…] også: Afghanerne bak Facebook-voldtekten blir ikke utvist fra Sverige «Facebook-voldtektsmennene» har byttet navn Facebook-voldtektsmann tiltalt for ny […]