Hjem Nyheter Afghanistans nest største by er i Talibans hender – snart game over...

Afghanistans nest største by er i Talibans hender – snart game over for globalistene?

AFGHANISTAN Storbyen Kandahar er i hendene på Taliban, som snart ventes å innta Kabul. Dermed kan det snart være «game over» for globalistregjeringen – og forhåpentligvis også landets pedofile.

Kandahar, en av Afghanistans største byer, har falt i hendene på Taliban. Også en lang rekke andre provinshovedstader er nå i hendene på denne bevegelsen.

Snart ventes også hovedstaden Kabul å bli erobret, eller muligens et oppgjør mellom det nåværende marionettregimet og Taliban. Mange vestlige land velger allerede nå å evakuere innbyggere å stenge ambassadene i hovedstaden.

På fredag meldte den norske stat at de ville evakuere alle ansatte fra den norske ambassaden i Afghanistan. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide opplyste på pressekonferansen at de valgte å hasteevakuere både utstasjonerte diplomater og lokalt ansatte afghanere. Ifølge henne består de evakuerte av et relativt høyt antall lokalt ansatte og deres familiemedlemmer, som skal sendes til Norge.

Det virker å ha gått fortere for Taliban å beseire marionettregimet – som har vært avhengige av utenlandsk støtte – enn det man ventet seg. Den siste uken har 17 av de 34 provinshovedstadene blitt erobret. Ifølge amerikansk bedømmelse skulle det ta rundt ett halvt år for deres allierte å bli beseiret av Taliban.

Regjeringsstyrkene virker heller ikke å være spesielt velmotiverte, da flere oppfatter den globalistiske tilsatte regjeringen som korrupt. Mot disse står menn med skjegg, tradisjonell bekledning og en sterk tro på gud. Til tross for antall og materielt underlegne vinner man altså mark.

Regjeringsstyrkene ser heller ikke ut til å være spesielt godt motiverte, da mange oppfatter den globalistiske regjeringen som korrupt. Mot disse står menn med skjegg, tradisjonell påkledning og sterk tro på gud. Til tross for å være underlegne i antall og materiell, vinner de altså terreng.

Kan være «game over» for pedofiler etter maktovertakelse

Noe som ventes etter en maktovertakelse er krafttak mot landets pedofile, som siden den amerikanske invasjonen av landet i 2001 har hatt betydelig løsere tøyler enn det som var tilfellet under den tidligere talibanregjeringen.

Taliban innførte under sin tid ved makten dødsstraff for bacha bazi, en gammel tradisjon bestående av seksuelle overgrep mot gutter begått av eldre menn, da man anså at dette stred mot sharialovene.

Etter at amerikanerne hadde etablert en «demokratisk» regjering blåste fenomenet opp igjen. De amerikanske styrkene har vært anklaget for å ha ignorert de seksuelle overgrepene deres allierte i landet har begått mot gutter, noe man tilbakeviste ved å peke ut de lokale myndighetene som ansvarlige. De virker derimot ikke til å ha gjort noe med saken. Det fremkom også i 2010 at leiesoldater anskaffet seg «dansende gutter» for å underholde de.

Det finnes ytterligere eksempler på hvor utbredt og akseptert fenomenet er i wikipedia-artikkelen. Her følger dog en kort liste:

  • I 2013 ble en dokumentar lansert som viser at politiet i Sangin begikk pedofile overgrep mot gutter. En av disse ble skutt i foten da han forsøkte å rømme.
  • I 2015 rapporterte New York Times om at amerikanske styrker var instruert til å ignorere seksuelle overgrep fra deres allierte, foruten i de spesifikke tilfellene der seksuelle overgrep ble anvendt som «et våpen».
  • I 2017 avslørtes det at støtten til regimelojale styrker ikke ble tilbaketrukket, tross rapporter om forbrytelser begått mot sivile. Kaptein Dan Quinn fikk sparken etter å ha banket opp en afghansk militær som holdt en guttunge som sexslave.

Les også:
Dagens video: De dansende barna fra Afghanistan