Hjem Nyheter Afrikaner brukte superlim som hårprodukt – anklager produsenten for rasisme

Afrikaner brukte superlim som hårprodukt – anklager produsenten for rasisme

7

FLERKULTUR Afrikanske Tessica Brown gikk viralt på internett da hun brukte superlim som hårprodukt. Nå skal en spesialkirurg hjelpe henne med å forsøke å fikse håret. Samtidig anklager hun limprodusenten for rasisme.

Afrikaneren Tessica Brown gikk viralt på sosiale medier da hun viste frem at hun hadde brukt superlim som hårprodukt. I videoen forteller afrikaneren at hun gikk tom for sitt vanlige hårprodukt, og valgte i stedet å bruke produktet «Gorilla Glue», et superlim.

Dette beskriver hun som en «dårlig, dårlig, dårlig idé». Det «høyintelligente» individet forteller videre at hun trodde at hennes hårprodukt og superlim kunne fungere likt.

Hun har nå altså brukt en måned på å forsøke å få limet ut av håret, uten suksess.

– Jeg har vasket håret mitt 15 ganger, og håret rikker seg ikke, sier Brown i klippet.

Etter å ha forsøkt en stund med å få bort limet valgte Brown å oppsøke sykehuset for å få hjelp. Men heller ikke sykehuspersonalet klarte å løse problemet.

På tirsdag skulle Brown fly fra sitt hjem i Louisiana til Los Angeles, der den kosmetiske kirurgen Dr. Michael Obeng skulle forsøke å hjelpe henne, ved å bruke medisinsk limfjerning i håret, en prosess som forventes å ta minst tre dager.

«Gorilla-lim», er visstnok ikke et produkt som selges i noen skjønnhetsbutikker, men Brown mener likevel at hun har blitt narret. Da Brown forlot akutten mandag ville hun anmelde selskapet som produserer superlimet. Det finnes nemlig en «misvisende» etikett på limflasken hvor det stod «multi use».

Gorilla Glue har kommentert hendelsen med at det finnes advarsler på flasken som blant annet nevner at man ikke bør svelge limet, få det i øynene, på klærne eller på huden.

Det står videre at produktet er ment til sammenliming av solide ting som for eksempel tre, papir, laminatgulv, men også tøy og lignende.

På sosiale medier har derimot mange afrikanere ment at limprodusenten er rasistisk. De mener også at det er rasistisk at Brown benytter seg av hårprodukter overhodet, ettersom hun «er presset» til å måtte etterligne de hvites hår:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Skal vi le av negrenes enfoldighet? At en IQ mellom 70 og 80 i snitt gjør det vanskelig for dem å navigere i en verden av «white privilege»? Gorilla Glue var jo også ustyrtelig morsomt, ikke bare produktet men også navnet.. Nei, negrene få trøste seg med «Black Panther» og det høyteknologiske Wakanda som engang var, før den hvite mann kom og ødela alt for dem. Gjerne med peanøttsmør og vannmelon, og fried chicken fra MacDonalds.

Catabienze
Catabienze
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Kanskje hun egentlig er smart og vet hvordan hun skal få folk til å kjøpe det limet?

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Huff, stakkar. Jeg synes synd i henne selv om det er selvpåført. Håper at sykehusmiddelet hjelper.

For øvrig trenger jeg et sterkt lim. Skulle kanskje prøvd det gorillalimet. Hvis det virker, er det hun som skal ha æren for at jeg får reparert gulvet. :)))

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Hva kan man gjøre bortsett fra og le når idioter gjør idiotiske ting og senere drar rasisme kortet for og dekke over sin egen idioti.

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Hadde dette vært en person av hvilken som helst annen rase ville jeg trodd hun gjorde dette med vilje for å kunne saksøke produsenten for noen shekels.
Men i dette tilfellet så passer labelen «gorilla» alt for bra med personen 😀

Roger M
Roger M
1 år siden

Negere vil ha blå øyne og glatt hår, men brøler «black face racism» når hvite tar brunkrem.

Alexander
Alexander
1 år siden

Dette beviser at afrikanere er unintelligente og underlegne.