Hjem Nyheter Afrikaner filmet under mislykket voldtektsforsøk

Afrikaner filmet under mislykket voldtektsforsøk

USA En svart mann prøvde å voldta en kvinne på et treningsstudio. Kvinnen gjorde imidlertid motstand og klarte å rømme.

Xavier Thomas-Jones og Nashali Alma.

Afrikanske Xavier Thomas-Jones hadde til hensikt å voldta Nashali Alma mens hun trente alene på et treningssenter.

Hendelsen ble fanget på film av de to overvåkingskameraene som var i treningsstudioet og i videoene kan du se hvordan Thomas-Jones, etter å ha forsikret seg om at de er alene, nærmer seg Alma og prøver å ta på henne. Alma dytter og slår ham vekk, og løper et stykke unna.

Thomas-Jones jager deretter etter henne inn i et annet rom hvor han fanger henne og klarer til slutt å bryte henne ned. Det tiltenkte offeret gir seg imidlertid ikke, men slår angriperen kontinuerlig i ansiktet, drar ham i skjegget og nekter å ligge stille.

Til slutt blir afrikaneren sliten og slipper Alma, som løper ut av rommet.

– Jo mer du slår tilbake, jo mer vil de gi opp. Om jeg fortsetter å kjempe vil han slutte. Han kommer til å slippe og til slutt gjorde han det, beskriver Alma tankene sine om voldtektsforsøket, til Daily Mail.

Alma forteller videre at hun tror hun klarte å komme seg unna – og det også helt uskadd – takket være at hun trener mye. Hun vurderer nå å trene selvforsvar og håper Thomas-Jones får en lang fengselsstraff.

Thomas Jones ble arrestert senere samme dag som han prøvde å voldta Alma, etter at han forsøkte å komme seg inn i boligen til en kvinne som var ukjent for ham og ble konfrontert av kvinnens ektemann.